En liten personlig webbyrå för små och medelstora företag 

Vi vågar lova att vi erbjuder marknadens bästa service och support. När du väl blivit kund hos oss kommer du alltid få hjälp rekommendationer och stöd. Vårt kärnvärde och vår marknadsföring är kundnöjdhet- är du nöjd som kund kommer du rekommendera oss till andra. 

i-page är en liten personlig webbyrå med lång erfarenhet och stor kompetens inom digitala medier. När ni anlitar oss som leverantör köper ni inte bara en ny hemsida, utan ni får en kreativ och engagerad samarbetspartner som drivs av utmaningar där användarvänlighet och kundnytta genomsyrar allt vi producerar.

Vi funderar även som en strategisk samarbetspartner i er digitala kommunikation, som inte bara levererar användarvänliga produktioner, utan även fungerar som bollplank med försäljning och kundnytta i fokus.

i-page har arbetar med att bygga hemsidor i över 10 år och har idag en lång rad nöjda kunder inom en mängd olika branscher över hela landet. 

Vår styrka som leverantör är förutom snabb service och rimliga priser, är att vi alltid ser möjligheter istället för hinder. För oss är inga utmaningar för svåra utan allting går att lösa!

i-page består av ett nätverk av duktiga programmerare, webbdesigners och formgivare. Vi har arbetat med internet sedan det föddes.

i-page/Mediaresponz AB
Box 241, 162 13 Vällingby
Telefon: 08-420 533 40
info(@)ipage.se
Orgnr: 559031-7219
     Webbyrå i Stockholm
    Referenser och kundcase Offertförfrågan