Över 200 nöjda företag, föreningar och klubbar i hela landet.

i-page har arbetar med att bygga hemsidor i över 15 år och har idag över 200 nöjda kunder inom en mängd olika branscher som exempelvis; vårdföretag, hantverkare, konsultföretag, bostadsrättsföreningar, städföretag, mäklarfirmor mm. Vi arbetar i huvudsak med små och medelstora ”ägarledda” företag. Här på sidan hittar du kundcase och referenser. 

Gör offertförfrågan

Exempel på kundcase

Använd rulllisten nedan för att välja bransch

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Svenska Livräddnings-sällskapet

Eklund Fastighetsmäkleri

Hemsida med koppling till Fasad mäklarsystem

Besök sidan

 

Världshuset Furuliden

Cero

Ny sida åt Cero som är ett koncept utvecklat för att hjälpa organisationer att hitta ekonomiskt hållbara strategier att nå uppsatta klimatmål för resor.

Besök sidan

 

Hanna Säfström Design

FMI Branschen

Branschorganisationen Färg, Möbler och Interiör

Besök sidan

 

SBQA

Swedish Barbeque Assosiation

Besök sidan

 

Kundutlåtanden

Klicka på flikarna nedan för att läsa utlåtanden från några kunder

"Jag anlitade iPage för en ny hemsida och resultatet blev superbra. Fantastiskt trevligt och professionellt bemötande. Maria är alltid glad, kreativ och mycket kunnig, dessutom har hon ett tålamod som borde få en guldmedalj. Den fasta kostnaden och servicen gör det till ett enkelt val. Anledningen till att jag valde iPage var alla de fina webbsidor som de redan gjort. Jag kan å det varmaste rekommendera detta företag."

Lena Hedman, muskeLHälsan

"Vi är jättenöjda!
Proffsigt och smidigt bemötande, och stor förmåga att förstå och sätta sig in i våra önskemål. Hjälpsam och ”alltid där”, återkopplar snabbt!
Vi kan verkligen rekommendera ipage!"
Tori, Ekerö Tennisklubb 
"Vi är otroligt nöjda med samarbetet och resultatet. Se själva på www.brefedvikenstorg.se, vilket smycke.
Ord som kan förknippas med iPage: 
Lyssnande, Flexibilitet, Kvalitet, Snabbhet, Kreativitet, Målgruppsorienterat"
Dessutom:
Fast pris, mycket för pengarna
Bra information och utbildning om hanteringen av webbsidan.
Vi lämnar våra allra bästa rekommendationer" 
Ulf Hessner, BRF EdsvikensTorg 
”Bulltofta Bowlingklubb kan varmt rekommendera Maria på iPage som med stor lyhördhet och med ett enormt tålamod har lyssnat på och utfört alla våra önskemål, snabbt och effektivt, alltid med ett glatt humör. Vi tackar Maria och iPage av hela vårt hjärta, nu har vi bowlingsveriges i särklass snyggaste hemsida!
Else Henriksson, Bulltofta BK 

"Att anlita iPage för att modernisera och fräscha upp våra hemsidor är utan tvekan det bästa vi gjort. Hemsidorna är rent ut sagt skitsnygga och de har varit fantastiska att samarbeta med. Otroligt snabb, bra och trevlig service. Vi kan varmt rekommendera iPage!"

Nadine Lind
Marknadschef
NBS Security AB
https://nbs.se/
https://sadelmarkning.se/

"Vi var behov av att få fram en ny hemsida snabbt. Peter på ipage var snabb som en kobra och överträffade alla våra förväntningar. Grymt nöjda 🙂 "

Gunnar Svensson
Stisses Sport & Fritid
”i-page har byggt vår hemsida som vi är mycket nöjd med.  De har också en fantastisk support , med snabba och bra svar på våra frågor.”
Krister Ahlesved 
Nya Bridgeskolan

"Jag kan inte säga annat än att iPage levt upp till alla mina förväntningar. Helt otroligt bra bemötande och supporten är i samma klass. Dessutom väldigt prisvärda och snabba.
Jag kan varmt rekommendera dom till alla er som vill få en fin hemsida…."

Anders Björklund, Hälsa & Ledningsutveckling Stockholm AB

"i-Page var suveräna att arbeta med. Lyhörda, kunniga, snabba och med en exemplarisk support! Rekommenderas å det varmaste. "

Björn Mathlein, Brf Seglatsen 

"Maria på Ipage gjorde en snygg och proffsig hemsida. Hon var lyhörd och snabb och resultatet blev strålande. Maria kan varmt rekommenderas! "

Anna Skoog , Nacka Hudharmoni AB 
”I-page uppfyller alla våra krav på en snabb, modern och lyhörd webbyrå”
Vicki E Holmberg
Management Assistant/Coordinator

"Jag anlitade i-page för en hemsida och resultatet är jag mycket nöjd med utmärkt samarbete och varit lyhörd för mina ändringar under processen. Jag rekommenderar i-page"
Åke Svantesson, Jama Service företag

”Att anlita Ipage var nog det lättaste och smidigaste vi gjort, vår Brf har provat några förut. Nu har vi en fin och överskådlig webbsida och enkel att använda för våra medlemmar. Även att göra ändringar och hålla hemsidan up to date är inte heller svårt. Sen har vi i styrelsen en superbra backup med Ipage om man vill ställa frågor.
Mycket imponerad av hur snabbt det gick också. Rekommenderar verkligen denna leverantör.”
Svenska Folkbyggens brf Nr3 i Sthlm
Laine Narkiniemi
https://silvergranen.se/
Ipage har varit den i särklass vassaste webbyrån vi anlitat. Snabba leveranser, prisvärt och hög kvalité. Vår nya hemsida talar sitt tydliga språk!”
Markus Robèrt
VD Cero Sweden AB
https://cero.nu/

"Från katastrof-hemsida till en webb vi kan vara stolta över - snabbt, enkelt och super-proffsigt. Rekommenderas varmt!"

Malin Roth Senior konsult Roth Consulting

"iPage har varit med oss sedan starten av vår verksamhet. Tillsammans byggde vi en hemsida där våra idéer effektivt förverkligades och förbättrades. När vi talat med iPage har vi inte fastnat i tekniska termer och teknikfrågor utan fått konkret och omedelbar hjälp. Det mesta är möjligt och löses snabbt, effektivt och alltid med glädje. Vi känner att vi har en partner i iPage som vi kan utvecklas med."

Fredrik Ewerlöf
Omsorgsutvecklarna

Cadillac Club Sweden har med iPAGE hjälp moderniserat sin hemsida. Sidan har fått ett modernt utseende med tyngdpunkt på att finnas tillgänglig i användarens smartphone. Samarbetet med iPAGE har fungerat mycket bra med stor lyhördhet från deras sida och snabba återkopplingar. Vi har nu en modern hemsida som blivit uppskattad både externt och av våra egna klubbmedlemmar.

Cadillac Club Sweden
https://cadillacclub.se/

We immediately experienced iPage’s customer focus when we got a mock-up in the offer for a new web site. They then created a modern web site with all the characteristics we asked for. During the process, Ipage’s responsiveness to our demands and wishes was outstanding. We are really happy with the result.”
Per Jomer
founder of Jomer & Co
Det har verkligen varit ett nöje att samarbeta med Ipage. Snabb och effektiv hjälp har fått vår nya mobilanpassade hemsida att växa fram.
Otroligt proffsig hjälp från start till mål och vi kan varmt rekommendera Ipage till alla.”
Annika Rhodin
Sports Medicine Umeå

"i-page har moderniserat och fräschat upp vår gamla hemsida och mobilanpassat den. 

Man har lyssnat på våra synpunkter och gett oss det vi ville ha. Vi får snabb support på frågor och allt till ett överkomligt pris."

Raul Svärd
Arapak
https://arapak.se/

När vi skulle ändra format på vår hemsida valde vi i-page eftersom vi fick ett väldigt bra och seriöst bemötande. Vi har inte ångrat oss utan känt oss nöjda under ”hela resan” – inget verkar vara omöjligt. Vi kan därför varmt rekommendera i-page.

Ulla Westerberg – Nolatandläkarna 

Vi vill framföra att vi tycker ni gjort ett väldigt bra och professionellt arbete. Framförallt uppskattar vi att ni är lättillgängliga och återkopplar snabbt när det behövs. Vi kommer definitivt att höra av oss igen.

Elias Hermez – Sveriges Telefoni 

Mitt omdöme om i-page är enbart positivt.
Behövde hjälp sen min gamla hemsida som blivit hackad.
Kom i kontakt med i-page Torsdag morgon. De frågade vad jag behövde och bad att få återkomma med förslag. Redan Torsdagkväll kom det ett mail förslag, som jag blev glad över. Fredag em var min sida helt klar och uppladdad. Snabbaste service jag varit med om och det till ett mycket bra pris. Så behöver du hjälp med hemsida kan jag bara säga ring i-page .

Janne på Ac & Bilfix 

Vi kom i kontakt med i-page när den dåvarande firman vi anlitade slog igen på bara en veckas varsel.
Efter några samtal  hjälpte dom oss med våra problem i rekord fart och efter det har har vi anlitat dom ett flertal gånger och vi är mycket nöjda med allt i-page åstadkommit. Problemen gällde vår hemsida som den tidigare leverantören aldrig gjorde klar +alla uppdateringar som ska göras fortlöpande inte blev gjorda. Inte blev det sämre när fakturorna kom då dom stämde på öret vad vi kommit överens om ( rätt ovanligt i denna Bransch ).

Ulf / Jensens Kläder.

Med hjälp av i-Page, fick vi fram vår hemsida. Samarbetet var enkelt och snabbt under hela utvecklingen.

MWI-VVS

Ge oss en recension