Referenser2018-02-07T18:37:24+01:00

Referenser

När vi skulle ändra format på vår hemsida valde vi i-page eftersom vi fick ett väldigt bra och seriöst bemötande. Vi har inte ångrat oss utan känt oss nöjda under ”hela resan” – inget verkar vara omöjligt. Vi kan därför varmt rekommendera i-page.
Ulla Westerberg – Nolatandläkarna 


Det har verkligen varit ett nöje att samarbeta med Ipage. Snabb och effektiv hjälp har fått vår nya mobilanpassade hemsida att växa fram.
Otroligt proffsig hjälp från start till mål och vi kan varmt rekommendera Ipage till alla.
Annika Rhodin, Sports Medicine Umeå


“We immediately experienced iPage’s customer focus when we got a mock-up in the offer for a new web site. They then created a modern web site with all the characteristics we asked for. During the process, Ipage’s responsiveness to our demands and wishes was outstanding. We are really happy with the result.”
Per Jomer, founder of Jomer & Co


i-Page har hjälpt oss otroligt väl, de är effektiva, snabba och väldigt kunniga. De lyssnade på vad vi behövde och kom även med egna förslag på förbättringar, förklarade pedagogiskt när vi bad om support, och de har ett enormt tålamod. De har även lärt oss en hel del som gör att vi i framtiden kan klara av uppgifter med hemsidan som vi annars hade behövt deras hjälp med – vilket ju tyder på att de faktiskt vill hjälpa och inte bara är ute efter ekonomisk vinning. Vi är otroligt nöjda med i-page, och vi kommer absolut att fortsätta använda oss av dem i framtiden! Vi rekommenderar dem varmt
Louise Carlsson – Hittalägenhet.com


Vi vill framföra att vi tycker ni gjort ett väldigt bra och professionellt arbete. Framförallt uppskattar vi att ni är lättillgängliga och återkopplar snabbt när det behövs. Vi kommer definitivt att höra av oss igen.
Elias Hermez – Sveriges Telefoni 


Mitt omdöme om i-page är enbart positivt.
Behövde hjälp sen min gamla hemsida som blivit hackad.
Kom i kontakt med i-page Torsdag morgon. De frågade vad jag behövde och bad att få återkomma med förslag. Redan Torsdagkväll kom det ett mail förslag, som jag blev glad över. Fredag em var min sida helt klar och uppladdad. Snabbaste service jag varit med om och det till ett mycket bra pris. Så behöver du hjälp med hemsida kan jag bara säga ring i-page .
Janne på Ac & Bilfix 


Vi kom i kontakt med i-page när den dåvarande firman vi anlitade slog igen på bara en veckas varsel.
Efter några samtal  hjälpte dom oss med våra problem i rekord fart och efter det har har vi anlitat dom ett flertal gånger och vi är mycket nöjda med allt i-page åstadkommit. Problemen gällde vår hemsida som den tidigare leverantören aldrig gjorde klar +alla uppdateringar som ska göras fortlöpande inte blev gjorda. Inte blev det sämre när fakturorna kom då dom stämde på öret vad vi kommit överens om ( rätt ovanligt i denna Bransch ).

Vi är så nöjda att vi har dom som Webbmaster med avtal nu.

Ulf / Jensens Kläder.


i-page har moderniserat och fräschat upp vår gamla hemsida och mobilanpassat den. Man har lyssnat på våra synpunkter och gett oss det vi ville ha.

Innehållet och texterna har skrivits med tanke på att få goda sökresultat via Google.

Man har lagt upp den nya sidan i WordPress som jag enkelt kan sköta och uppdatera själv. Vi får snabb support på frågor och allt till ett överkomligt pris.

Raul Svärd- Arapak