Supportavtal Wordpress

Supportavtal WordPress

Om ni har en hemsida byggd i WordPress är det viktigt att ni regelbundet uppdaterar till de allra senaste versionerna av WordPress, pluggins och teman.
När ni anlitar i-page att bygga er hemsida ingår alltid ett års kostnadsfri support. När detta år har gått kan ni välja att teckna något av våra olika supportavtal, så är ni garanterade att er hemsida alltid är uppdaterad och säker. Dessutom har du oss alltid ett mail eller telefonsamtal bort om du har några frågor eller behöver rådgivning.

Vi ser till att er hemsida alltid är uppdaterad och säker

Supportavtal WordPress

Vi övervakar er hemsida och genomför löpande uppdateringar av WordPress, tema och plugins och ser till så att er hemsida kontinuerligt hålls uppdaterad och säker. Förutom uppdateringar ingår även hjälp med mindre ändringar 6 ggr om året, som exempelvis att ändra i texter, byta bilder m.m. Vi tar även regelbundna backupper på hemsidan. Ni har 50 % rabatt om oturen ändå har varit framme och ni behöver hjälp med att återställa er hemsida blivit hackad.

Utökat supportpaket 1 timme/månad

Har ni ett mer frekvent behov av hjälp med ändringar och uppdateringar rekommenderar vi vårt supportavtal ”timmen”. Detta inkluderar allt i vårt grundavtal, men skillnaden är att vi har en mer aktiv roll i den dagliga skötseln av er hemsida och fungerar mer som en extern webmaster och bollplank. Exempel på detta kan vara att vi hjälper er att regelbundet publicera nyheter, ändra texter och bilder, uppdatera referenser och kundprojekt, lägga till nya sidor eller produkter (om det är en webbshop). I priset ingår en timmes fritt arbete med er hemsida per månad som ni kan utnyttja hur ni vill. Mässmaterial  folkhögskola  .

  Supportavtal WordPress

  Behöver ni ett supportavtal WordPress?

  Ett supportavtal för WordPress är en överenskommelse mellan dig som ägare av en WordPress-webbplats och en tredje part, vanligtvis en företag eller en individ, som erbjuder support och teknisk hjälp för din webbplats. Ett supportavtal kan innefatta olika tjänster såsom hjälp med uppdateringar och säkerhetspatcher, felsökning av problem, rådgivning om webbplatsoptimering och andra tekniska frågor.
  Ett supportavtal kan vara en bra idé om du inte har mycket teknisk erfarenhet eller tid att lägga på att sköta din webbplats själv. Det kan också vara en bra investering om du har en affärskritisk webbplats som kräver regelbunden underhåll och support.
  Det finns olika typer av supportavtal att välja mellan, så se till att du undersöker olika alternativ och jämför priser innan du väljer ett. Det kan också vara bra att läsa igenom villkoren noga så att du vet vad som ingår i avtalet och vad du kan förvänta dig av supportleverantören.
  Varför bör du ha supportavtal WordPress
  Säkerhet är en viktig faktor att tänka på när du driver en WordPress-webbplats. Hackare kan försöka ta över din webbplats eller skada den på olika sätt, så det är viktigt att se till att din webbplats är så säker som möjligt. Ett supportavtal kan hjälpa dig att hålla din webbplats säker genom att erbjuda tjänster som hjälp med att uppdatera mjukvaran och installera säkerhetspatcher, samt rådgivning om hur du kan skydda din webbplats mot olika typer av säkerhetshot.
  Ett supportavtal kan också hjälpa dig att lösa problem snabbt om något går fel med din webbplats. Om du har en affärskritisk webbplats kan det vara viktigt att du kan få hjälp snabbt om något händer, och ett supportavtal kan ge dig tillgång till teknisk support dygnet runt.
  Det finns olika sätt att välja rätt supportavtal för din WordPress-webbplats. Du kan jämföra olika supportleverantörers priser och tjänster, läsa recensioner och fråga andra WordPress-användare om råd. Det kan också vara en bra idé att läsa igenom villkoren noga för att se vad som ingår i avtalet och vad du kan förvänta dig av supportleverantören.
  Söker ni hemsida till fast pris så har ni kommit rätt.
  Vi erbjuder supportavtal WordPress Gör en offertförfrågan

I vår supporttjänst ingår: