Vi bygger hemsidor åt idrottsklubbar och föreningar

Vi bygger och underhåller användarvänliga och funktionella hemsidor i WordPress åt klubbar och föreningar i hela landet. WordPress är idag världens mest använda publiceringsverktyg för hemsidor och driver idag mer än var 3:e hemsida i hela världen. När vi bygger hemsidor bygger vi dem så att våra kunder enkelt själva kan ändra texter, byta bilder etc utan att behöva ringa oss för minsta lilla ändring.

Gör en offertförfrågan

Behöver er klubb eller förening en modern och lättskött hemsida?

I-page kan erbjuda er klubb eller förening en modern och lättskött hemsida byggd i WordPress.
 
i-page har byggt hemsidor åt en lång rad klubbar och föreningar i hela landet. I våra fasta priser ingår alltid ett års fri support, samt manual och utbildning i hur ni uppdaterar och ändrar texter, bilder etc. Ni äger själva er hemsida utan några abonnemang eller månadsavgifter. Det enda ni behöver utöver hemsidan är ett domännamn och ett webbhotell.
 

WordPress är ett mycket populärt verktyg för att skapa hemsidor och bloggar. Det är enkelt att använda och har många användbara funktioner, inklusive möjligheten att skapa en hemsida för en idrottsklubb eller förening. Det finns många teman och tillägg som är speciellt anpassade för idrottsklubbar och föreningar, så det är enkelt att skapa en professionell och användarvänlig hemsida. Det finns också många guider och dokumentation som kan hjälpa dig att komma igång med WordPress och skapa en hemsida för din idrottsklubb eller förening.

Här är några fördelar med att använda WordPress för att skapa en hemsida för en idrottsklubb eller förening:
Det är enkelt att använda: WordPress har en intuitiv användargränssnitt som gör det enkelt att lägga till innehåll, ändra layouten och administrera hemsidan.
Det finns många teman och tillägg: Det finns ett stort utbud av teman och tillägg som är speciellt anpassade för idrottsklubbar och föreningar, så det är enkelt att hitta en design som passar dina behov.
Det är skalbart: WordPress kan användas för att skapa en enkel hemsida med några få sidor, men det kan också användas för att skapa stora och komplexa hemsidor med många olika funktioner.
Det är sökmotorvänligt: WordPress har en bra struktur för sökmotoroptimering, så det är lättare att få din hemsida att rankas högt i sökmotorer som Google.
Det är säkert: WordPress uppdateras regelbundet med säkerhetsfixar och nya funktioner, så din hemsida kommer att vara säker och uppdaterad med de senaste teknikerna.

Fördelar med WordPress som Publiceringssystem

Det finns många fördelar med att använda WordPress som plattform för att skapa en webbplats. Här är några av de främsta fördelarna:
1. Det är gratis och öppen källkod, vilket innebär att det är enkelt att ladda ner och använda utan kostnad.
2. Det har ett stort och aktivt community som utvecklar olika teman och tillägg, vilket ger användare många olika alternativ för att anpassa utseendet och funktionaliteten på deras webbplatser.
3. Det är enkelt att använda, även för användare utan teknisk kunskap. Det finns många olika guider och dokumentation som kan hjälpa användare att komma igång med WordPress.
4. Det har många olika funktioner och verktyg för att hantera innehåll, inklusive stöd för mediaspelare, bildgallerier, SEO-optimering och sökmotorvänlighet.
5. Det är en flexibel plattform som gör det enkelt att lägga till nya funktioner och utöka webbplatsen över tiden.
En idrottsklubb kan ha många fördelar med att ha en hemsida. En hemsida kan användas för att presentera klubben och dess verksamhet för potentiella medlemmar och andra intresserade besökare. På hemsidan kan man till exempel presentera olika idrottsgrenar och träningstider, information om medlemsavgifter och anmälningsformulär för nya medlemmar.
En hemsida kan också användas för att kommunicera med befintliga medlemmar. Man kan till exempel lägga upp information om kommande evenemang eller tävlingar, rapporter från tidigare evenemang och foton från träningar och tävlingar. Detta kan bidra till att skapa gemenskap och engagemang hos medlemmarna.
En hemsida kan också vara ett bra verktyg för att öka klubbens synlighet och attrahera nya medlemmar. Genom att optimera hemsidan för sökmotorer kan man öka chansen att den dyker upp i sökresultaten när potentiella medlemmar söker efter idrottsklubbar i närheten.
I sammanfattning kan en hemsida för en idrottsklubb vara ett bra verktyg för att presentera klubben, kommunicera med medlemmar och öka synligheten och attraktiviteten för nya medlemmar.
.

  Hemsida idrottsklubbar och föreningar

  Hemsida idrottsklubbar och föreningar

  En hemsida för idrottsklubbar är en webbplats som är utformad för att ge information om en specifik idrottsklubb. Denna hemsida kan innehålla olika typer av information, såsom historia, lag och medlemmar, träningstider, resultat och foton. En hemsida för en idrottsklubb är ett utmärkt verktyg för att bygga ett gemensamt sammanhang och engagemang för medlemmarna i klubben, samt för att nå ut till nya medlemmar och intresserade.
  Hemsida idrottsklubbar och föreningar kan också innehålla olika funktioner, såsom möjlighet för medlemmar att anmäla sig till träningar och matcher, följa upp resultat och rankingar, och kommunicera med andra medlemmar. Dessa funktioner kan bidra till att öka engagemanget och aktiviteten inom klubben, samt underlätta organisationen av olika aktiviteter.
  Genom att skapa en professionell och informativ hemsida för sin idrottsklubb kan man öka dess synlighet och attraktivitet, samt stärka klubbens gemenskap och prestationer.
  En hemsida för en idrottsklubb är också ett utmärkt verktyg för marknadsföring och rekrytering. Genom att presentera klubben på ett attraktivt sätt, visa upp dess prestationer och aktiviteter, och erbjuda enkel anmälan och registrering, kan man öka intresset för klubben och locka fler medlemmar. Detta kan i sin tur bidra till att stärka klubben på lång sikt, genom att öka dess medlemsantal och därmed dess ekonomi och möjligheter.
  En hemsida för en idrottsklubb kan också vara en plattform för att bygga relationer med andra klubbar och organisationer, genom att erbjuda gemensamma aktiviteter och tävlingar, och att dela information och erfarenheter. Detta kan bidra till att skapa ett större och mer aktivt idrottsnätverk, som kan stötta och utveckla varje enskild klubb.
  En välutvecklad hemsida för en idrottsklubb är därför en viktig investering för att stärka klubben, öka dess medlemsantal och engagemang, och bygga relationer med andra klubbar och organisationer.
  Hemsida idrottsklubbar och föreningar Behöver ni Hemsida idrottsklubbar och föreningar så kontakta oss på i-page

  Hemsida idrottsklubbar och föreningar

När vi bygger er klubbs eller förenings hemsida får ni:

Priset på en hemsida variera mycket mellan olika leverantörer så det är klokt att jämföra. Visa leverantörer tar betalt per timme, men priset för hemsidan kan då rulla iväg ordentligt och landa långt över det du förväntat dig från början.

Vi arbetar nästan alltid med fast offererat pris så att ni slipper överraskningar när fakturan kommer. Vi har inga månadsavgifter eller abonnemang.

Detta ingår i våra fasta priser:

 • Produktion av nyckelfärdig hemsida
 • Införskaffning av bilder/ filmer vid behov
 • Kopplingar till sociala medier
 • Grundläggande SEO av hemsidan
 • Tester och optimering av hastighet samt bilder
 • Publicering av hemsidan på ert webbhotell (eller hos oss)
 • Genomgång samt manual över hur ni själva uppdaterar och ändrar
 • 1 års fri support och hjälp med enklare ändringar

Vi skräddarsyr designen på er hemsida utifrån ert företag, verksamhet och målgupp

När vi bygger hemsidor använder vi inte några färdiga mallar utan allt produceras allt från grunden. Vi hjälper även til att skaffa fram bilder och filmklipp i de fall kunden inte har några egna eller att dessa inte håller tillräcklig bra kvalitet.

Hos oss får din hemsida en design som speglar ert företag och inte bara är ett skyltfönster utåt, utan ett inbjudande första intryck av ert företag. Något som vi hoppas skall locka nya kunder, stärka ert varumärke och i slutändan ge er fler affärer!

Grundläggande sökmotoroptimering ingår alltid i våra priser

När vi bygger hemsidor så ingår alltid grundläggande sökmotoroptimering såsom hastighetsoptimering, komprimering av bilder, metataggar samt sitemap.

Genomgång och manual ingår

När hemsidan är färdig får ni en genomgång via nätet där vi visar hur ni uppdaterar och ändrar texter och bilder

Dessutom ingår en pedagogisk manual med instruktioner i hur ni sköter och uppdaterar er hemsida.

Marknadens bästa service och ett års fri support!

Hos oss ingår alltid ett års kostnadsfri support. I denna support ingår vanlig support/rådgivning via mail eller telefon under kontorstid, men även hjälp med enklare ändringrar samt uppdateringar av WordPress, tema och tillägg.

Efter första året kan ni välja att teckna något av våra olika supportavtal, så är ni garanterade att er hemsida alltid är uppdaterad och säker. Dessutom har ni oss alltid ett mail eller telefonsamtal bort om det dyker upp frågor.

1. Uppstart 
När du godkänt vår offert och väljer att anlita oss börjar vi med att gå igenom era behov anseende webbplatsen. Vad har ni idag och vad är ni ute efter? Vi sätter oss in i ert företag och er målgrupp och vi brukar dessutom tjuvkika lite på era branschkollegor för att se vad vi kan göra bättre.

Vi inhämtar även så mycket information vi kan om grafisk profil såsom färg, form och bildspråk. Naturligtvis gör vi även en genomgång av vilken teknisk funktionalitet som sidan skall innehålla och vilka kopplingar den skall ha till sociala medier eller andra externa kanaler.

2. Förslag på utformning
I nästa steg tar vi fram ett första förslag på utformning i form av en första webbplatsprototyp. Denna brukar bestå av startsida och ett antal undersidor. Dels för att ni skall få en bild av hur vi tänker oss er nya hemsida och dels för att vi gemensamt lättare har något konkret att utgå ifrån i den fortsatta utvecklingen.

3 webbutveckling & produktion
När ni godkänt vårt förslag startar själva utvecklingsfasen. Vi arbetar vidare med designen och våra programmerare kodar hemsidans olika funktioner. Under arbetets gång gör vi löpande avstämningar med er och justerar design och funktioner tills dess att ni känner er helt nöjda.

4. Tester och optimering
När hemsidan börjar bli så pass färdig att alla sidor och funktioner är på plats är det dags att testa så att allt fungerar som det skall. Vi testar sidans tekniska funktioner och flöden. Vi testar sidans snabbhet, laddtider, bildoptimering och hur koden tolkas i datorer, mobiler, surfplattor och olika webbläsare.  Efter att ha analyserat testresultaten genomförs nödvändiga förbättringsåtgärder för att sidan skall fungera och ladda så snabbt som möjligt. Vår målsättning är att en sida alltid skall ladda på under 5 sekunder.

I denna fas gör vi även en grundläggande SEO analys (on page SEO) av sidan och ser till att hemsidan är så ”Googlevänlig” som möjlig innan lansering.

5. Lansering och överlämnande
När allt är testat och klart och ni är helt nöjda med er nya hemsida börjar det bli dags för lansering och överlämning.  Men innan dess görs en uppsäkring mot hackerangrepp och virus. Vi installerar olika säkerhetslösningar för att hålla sidan säker.

Alla hemsidor behöver ett webbhotell och innan lansering tittar vi även på er befintliga webbmiljö och utvärderar om denna är optimal för er nya hemsida, Ibland händer det att vi rekommenderar kunder att byta webbhotell av prestanda eller säkerhetsskäl.

När sidan är lanserad får ni en manual, samt en genomgång via nätet i hur ni själva ändrar texter, bilder och gör uppdateringar.

6. Support och vidareutveckling
Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder, därför slutar inte vårt engagemang när hemsidan är publicerad. Hos oss får du alltid ett års fri support i form av rådgivning och hjälp enklare ändringar som exempelvis att då och då byta en text eller bild.

Har ni behov av en mer frekventa eller omfattande supportfunktion har vi även en supporttjänst där vi fungerar som er externa webbmaster. Denna tjänst innefattar mer omfattande ändringar och regelbunden publicering av exempelvis nyheter eller för uppdatering av produkter i din webbutik.
”Bulltofta Bowlingklubb kan varmt rekommendera Maria på iPage som med stor lyhördhet och med ett enormt tålamod har lyssnat på och utfört alla våra önskemål, snabbt och effektivt, alltid med ett glatt humör. Vi tackar Maria och iPage av hela vårt hjärta, nu har vi bowlingsveriges i särklass snyggaste hemsida! ”
Else Henriksson, Bulltofta BK

”Vi är jättenöjda!
Proffsigt och smidigt bemötande, och stor förmåga att förstå och sätta sig in i våra önskemål. Hjälpsam och ”alltid där”, återkopplar snabbt!
Vi kan verkligen rekommendera ipage!”
Tori, Ekerö Tennisklubb

Bromma karateklubb