Behöver er bostadsrättsförening en modern och lättskött hemsida?

Att som bostadsrättsförening ha en användarvänlig och informativ hemsida är idag ett måste som service åt både de boende, nyinflyttade, spekulanter och mäklare.  Att lätt kunna hitta information om föreningen och dess ekonomi, stadgar och regler. Med hjälp av dagens teknik kan hemsidan dessutom ersätta det som tidigare fanns i pärmar och pappersform.  Lappar i portarna kan bytas ut mot digitala nyhetsbrev och bokningslistor för övernattningsrum ersättas med digital kalender. Dessutom fungerar Hemsida bostadsrättsförening lika bra i både datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Gör offertförfrågan

Vi bygger hemsidor åt bostadsrättsföreningar

i-page har byggt hemsidor åt ett flertal bostadsrättsföreningar i hela landet. Vi arbetar med WordPress som publiceringssystem vilket gör hemsidan enkel att sköta och administrera efter lite inlärning. I våra priser ingår alltid ett års fri support, samt manual och utbildning i hur ni uppdaterar och ändrar texter, bilder etc. Ni äger själva er hemsida utan några abonnemang eller månadsavgifter.

Med vår breda kompetens hjälper vi er hela vägen från uppstart, via designförslag, utveckling av webbplatsen, text- och bildinnehåll samt optimering för olika skärmstorlekar och webbläsare.

Priset på en Hemsida bostadsrättsförening ligger på mellan 10.000 – 25.000:- + moms, beroende på antal undersidor och vilka funktioner sidan skall innehålla. Kontakta oss för en exakt offert.

"i-Page var suveräna att arbeta med. Lyhörda, kunniga, snabba och med en exemplarisk support! Rekommenderas å det varmaste."
Björn Mathlein, Brf Seglatsen

”Att anlita i-page var nog det lättaste och smidigaste vi gjort, vår Brf har provat andra leverantörer förut. Nu har vi en fin och överskådlig webbsida och enkel att använda för våra medlemmar. Sedan har vi i styrelsen en superbra backup med i-page om man vill ställa frågor.
Mycket imponerad av hur snabbt det gick också. Rekommenderar verkligen denna leverantör.”

Laine Narkiniemi, Svenska Folkbyggens brf Nr3 i Sthlm

"Vi är otroligt nöjda med samarbetet och resultatet. Se själva på www.brefedvikenstorg.se, vilket smycke. Ord som kan förknippas med iPage: 
Lyssnande, Flexibilitet, Kvalitet, Snabbhet, Kreativitet, Målgruppsorienterat
Dessutom:
Fast pris, mycket för pengarna, Bra information och utbildning om hanteringen av webbsidan.
Vi lämnar våra allra bästa rekommendationer" 
Ulf Hessner, BRF EdsvikensTorg 

Exempel på BRF hemsidor som vi har byggt

Uppstart och idé
När du godkänt vår offert och väljer att anlita oss börjar vi med att gå igenom era behov anseende webbplatsen. Vad har ni idag och vad är ni ute efter? Vi sätter oss in i ert företag och er målgrupp och vi brukar dessutom tjuvkika lite på andra föreningar för att se vad vi kan göra bättre.
Förslag på utformning
I nästa steg tar vi fram ett första förslag på utformning i form av en första webbplatsprototyp. Denna brukar bestå av startsida och ett antal undersidor. Dels för att ni skall få en bild av hur vi tänker oss er nya hemsida och dels för att vi gemensamt lättare har något konkret att utgå ifrån i den fortsatta utvecklingen.
Utveckling
När ni godkänt vårt förslag startar själva utvecklingsfasen. Vi arbetar vidare med designen och våra programmerare kodar hemsidans olika funktioner. Under arbetets gång gör vi löpande avstämningar med er och justerar design och funktioner tills dess att ni känner er helt nöjda.
Tester
När hemsidan börjar bli så pass färdig att alla sidor och funktioner är på plats är det dags att testa så att allt fungerar som det skall. Vi testar sidans tekniska funktioner och flöden. Vi testar sidans snabbhet, laddtider, bildoptimering och hur koden tolkas i datorer, mobiler, surfplattor och olika webbläsare.  Efter att ha analyserat testresultaten genomförs nödvändiga förbättringsåtgärder för att sidan skall fungera och ladda så snabbt som möjligt.
Lansering och överlämnande
När allt är testat och klart och ni är helt nöjda med er nya hemsida börjar det bli dags för lansering och överlämning.  Men innan dess görs en uppsäkring mot hackerangrepp och virus. Vi installerar olika säkerhetslösningar för att hålla sidan säker.
Alla hemsidor behöver ett webbhotell och innan lansering tittar vi även på er befintliga webbmiljö och utvärderar om denna är optimal för er nya hemsida, Ibland händer det att vi rekommenderar kunder att byta webbhotell av prestanda eller säkerhetsskäl.
När sidan är lanserad får ni en manual, samt en genomgång via nätet i hur ni själva ändrar texter, bilder och gör uppdateringar.
Support
Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder, därför slutar inte vårt engagemang när hemsidan är publicerad. Hos oss får du alltid ett års fri support i form av rådgivning och hjälp enklare ändringar som exempelvis att då och då byta en text eller bild.
BR

Exempel på funktioner vi kan erbjuda;

Vi kan skapa lösenordsskyddade sidor för medlemmar

Vi kan skapa foto/bild gallerier där ni enkelt kan ladda upp bilder

Nu kan vi även erbjuda forofrafering eller filmning med hjälp av drönare

Läs mer här

 

Om ni har en övernattningsslägenhet,  festlokal etc, så kan vi bygga in en bokningskalender, så att medlemmarna kan se och boka lediga tider.

Inbyggt dokumentarkiv för årsredovisningar, stadgar, trivselregler etc som pdf-filer. Även inbäddade pdf:er som kan läsas direkt på sidorna

Funktion för nyheter och nyhetsbrev med automatiska mailutskick till föreningens medlemmar om så önskas. Vi kan bygga in så att mail skickas ut automatiskt varje gång en nyhet publiceras på hemsidan.