Behöver er bostadsrättsförening en modern och lättskött hemsida?

Att som bostadsrättsförening ha en användarvänlig och informativ hemsida är idag ett måste som service åt både de boende, nyinflyttade, spekulanter och mäklare.  Att lätt kunna hitta information om föreningen och dess ekonomi, stadgar och regler. Med hjälp av dagens teknik kan hemsidan dessutom ersätta det som tidigare fanns i pärmar och pappersform.  Lappar i portarna kan bytas ut mot digitala nyhetsbrev och bokningslistor för övernattningsrum ersättas med digital kalender. Dessutom fungerar Hemsida bostadsrättsförening lika bra i både datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Gör offertförfrågan

Vi bygger hemsidor åt bostadsrättsföreningar

i-page har byggt hemsidor åt ett flertal bostadsrättsföreningar i hela landet. Vi arbetar med WordPress som publiceringssystem vilket gör hemsidan enkel att sköta och administrera efter lite inlärning. I våra priser ingår alltid ett års fri support, samt manual och utbildning i hur ni uppdaterar och ändrar texter, bilder etc. Ni äger själva er hemsida utan några abonnemang eller månadsavgifter. Med vår breda kompetens hjälper vi er hela vägen från uppstart, via designförslag, utveckling av webbplatsen, text- och bildinnehåll samt optimering för olika skärmstorlekar och webbläsare. Priset på en Hemsida bostadsrättsförening ligger på mellan 10.000 – 25.000:- + moms, beroende på antal undersidor och vilka funktioner sidan skall innehålla. Kontakta oss för en exakt offert.
”i-Page var suveräna att arbeta med. Lyhörda, kunniga, snabba och med en exemplarisk support! Rekommenderas å det varmaste.”
Björn Mathlein, Brf Seglatsen
 
”Att anlita i-page var nog det lättaste och smidigaste vi gjort, vår Brf har provat andra leverantörer förut. Nu har vi en fin och överskådlig webbsida och enkel att använda för våra medlemmar. Sedan har vi i styrelsen en superbra backup med i-page om man vill ställa frågor.
Mycket imponerad av hur snabbt det gick också. Rekommenderar verkligen denna leverantör.”
Laine Narkiniemi, Svenska Folkbyggens brf Nr3 i Sthlm
”Vi är otroligt nöjda med samarbetet och resultatet. Se själva på www.brefedvikenstorg.se, vilket smycke. Ord som kan förknippas med iPage: 
Lyssnande, Flexibilitet, Kvalitet, Snabbhet, Kreativitet, Målgruppsorienterat
Dessutom:
Fast pris, mycket för pengarna, Bra information och utbildning om hanteringen av webbsidan.
Vi lämnar våra allra bästa rekommendationer” 
Ulf Hessner, BRF EdsvikensTorg 

Exempel på BRF hemsidor som vi har byggt

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

BRF Seglatsen

Bostadsrättsföreningen Seglatsen i Stockholm

Besök sidan

 

BRF Åbygårdarna

Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna i Västerhaninge

Besök sidan

 

BRF Edsvikens Torg

Svenska Folkbyggens BRF Nr3

Svenska Folkbyggens BRF Nr3 i Hägersten

Besök sidan

 

BRF Skogsbrynet

Bostadsrättsföreningen Skogsbrynet i Vallentuna

Besök sidan

 

BRF Haggården

Bostadsrättsföreningen Haggården i Skinnskatteberg

Besök sidan

 

Bostadsrättsföreningen Yxan

BRF Solliden

Bostadsrättsföreningen Solliden i Karlstad

Besök sidan

 

BRF Midgård

Bostadsrättsföreningen Midgård i Västerås

BRF Vattentornet

Bostadsrättsföreningen Vattentornet på Gärdet i Stockholm

Besök sidan

 

BRF Hektografen2

Bostadsrättsföreningen Hektografen 2 i Vällingby

Besök sidan

 
Uppstart och idé
När du godkänt vår offert och väljer att anlita oss börjar vi med att gå igenom era behov anseende webbplatsen. Vad har ni idag och vad är ni ute efter? Vi sätter oss in i ert företag och er målgrupp och vi brukar dessutom tjuvkika lite på andra föreningar för att se vad vi kan göra bättre.
Förslag på utformning
I nästa steg tar vi fram ett första förslag på utformning i form av en första webbplatsprototyp. Denna brukar bestå av startsida och ett antal undersidor. Dels för att ni skall få en bild av hur vi tänker oss er nya hemsida och dels för att vi gemensamt lättare har något konkret att utgå ifrån i den fortsatta utvecklingen.
Utveckling
När ni godkänt vårt förslag startar själva utvecklingsfasen. Vi arbetar vidare med designen och våra programmerare kodar hemsidans olika funktioner. Under arbetets gång gör vi löpande avstämningar med er och justerar design och funktioner tills dess att ni känner er helt nöjda.
Tester
När hemsidan börjar bli så pass färdig att alla sidor och funktioner är på plats är det dags att testa så att allt fungerar som det skall. Vi testar sidans tekniska funktioner och flöden. Vi testar sidans snabbhet, laddtider, bildoptimering och hur koden tolkas i datorer, mobiler, surfplattor och olika webbläsare.  Efter att ha analyserat testresultaten genomförs nödvändiga förbättringsåtgärder för att sidan skall fungera och ladda så snabbt som möjligt.
Lansering och överlämnande
När allt är testat och klart och ni är helt nöjda med er nya hemsida börjar det bli dags för lansering och överlämning.  Men innan dess görs en uppsäkring mot hackerangrepp och virus. Vi installerar olika säkerhetslösningar för att hålla sidan säker.
Alla hemsidor behöver ett webbhotell och innan lansering tittar vi även på er befintliga webbmiljö och utvärderar om denna är optimal för er nya hemsida, Ibland händer det att vi rekommenderar kunder att byta webbhotell av prestanda eller säkerhetsskäl.
När sidan är lanserad får ni en manual, samt en genomgång via nätet i hur ni själva ändrar texter, bilder och gör uppdateringar.
Support
Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder, därför slutar inte vårt engagemang när hemsidan är publicerad. Hos oss får du alltid ett års fri support i form av rådgivning och hjälp enklare ändringar som exempelvis att då och då byta en text eller bild.
WordPress är ett populärt verktyg för att skapa webbplatser, och det finns flera fördelar med att använda det för bostadsrättsföreningar. En av de största fördelarna är att WordPress är enkelt att använda, så även om du inte har mycket teknisk erfarenhet kan du enkelt skapa en professionell och användarvänlig webbplats för din förening.
WordPress är också mycket flexibelt, så du kan lägga till olika typer av innehåll, som bilder, videoklipp, dokument och andra filer, för att göra din webbplats mer användarvänlig och informativ. Du kan också lägga till olika typer av funktioner, som kalendrar, forum och bokningssystem, för att underlätta för medlemmarna i din förening att hålla sig uppdaterade och kommunicera med varandra.
WordPress är också ett öppet källkodsverktyg, vilket innebär att det är gratis att använda och att det finns en stor community av utvecklare som skapar olika tillägg och teman som du kan använda för att förstärka din webbplats. Detta gör det enkelt att få din webbplats att se professionell ut och få den att fungera precis som du vill.
Sammantaget är WordPress ett bra verktyg för bostadsrättsföreningar som vill skapa en professionell och användarvänlig webbplats utan att behöva lägga ner för mycket tid och ansträngning på tekniska detaljer.

Här är några av de viktigaste fördelarna med att använda WordPress för att skapa en webbplats:

Enkel att använda: WordPress är ett användarvänligt verktyg, så även om du inte har mycket teknisk erfarenhet kan du enkelt skapa en professionell och användarvänlig webbplats.
Flexibelt: WordPress gör det enkelt att lägga till olika typer av innehåll och funktioner på din webbplats, så att den kan anpassas efter dina behov och preferenser.
Öppet källkod: WordPress är ett öppet källkodsverktyg, vilket innebär att det är gratis att använda och att det finns en stor community av utvecklare som skapar tillägg och teman som du kan använda.
Stor community: På grund av att WordPress är så populärt finns det en stor och aktiv community av användare och utvecklare som kan hjälpa dig att lösa problem och få inspiration för din webbplats.
Sökmotoroptimering: WordPress innehåller många verktyg och funktioner som gör det enkelt att optimera din webbplats för sökmotorer, så att den kan bli lättare att hitta och rankas högre på sökresultatsidorna.
Säkerhet: WordPress är ett välunderhållet verktyg med regelbundna säkerhetsuppdateringar, så du kan vara säker på att din webbplats är så säker som möjligt.
.

  Hemsida Bostadsrättsförening

  En hemsida för en bostadsrättsförening är en webbplats som är utformad för att ge information om en specifik bostadsrättsförening och dess medlemmar. Denna hemsida kan innehålla olika typer av information, såsom historia, styrelse och medlemmar, fastighetsinformation, föreningens stadgar och regler, och kontaktuppgifter. En hemsida för en bostadsrättsförening är ett utmärkt verktyg för att bygga ett gemensamt sammanhang och engagemang för medlemmarna i föreningen, samt för att nå ut till nya medlemmar och intresserade.
  En hemsida för en bostadsrättsförening kan också innehålla olika funktioner, såsom möjlighet för medlemmar att logga in och se information som är specifikt för dem, som exempelvis fakturor och årsredovisningar. Dessa funktioner kan bidra till att öka engagemanget och aktiviteten inom föreningen, samt underlätta kommunikationen och beslutsfattandet.
  Genom att skapa en professionell och informativ hemsida för sin bostadsrättsförening kan man öka dess synlighet och attraktivitet, samt stärka föreningens gemenskap och ansvarstagande.

  Här är några fördelar med att ha en hemsida för en bostadsrättsförening:

  1. En hemsida är ett utmärkt verktyg för att presentera föreningen och dess verksamhet för potentiella medlemmar, så att de kan få en bättre bild av föreningen och vad den erbjuder.
  2. En hemsida kan göra det enklare för medlemmarna att hitta information om föreningen och dess verksamhet, såsom stadgar och regler, styrelse och medlemmar, och fastighetsinformation.
  3. En hemsida kan ge medlemmarna möjlighet att logga in och se information som är specifikt för dem, såsom fakturor och årsredovisningar. Detta kan underlätta administrationen och minskar risken för misstag och förvirring.
  4. En hemsida kan fungera som en plattform för kommunikation och diskussioner mellan medlemmarna och styrelsen, så att man kan diskutera och lösa eventuella problem och frågor på ett enklare och mer effektivt sätt.
  5. En hemsida kan också användas för att marknadsföra föreningen och dess aktiviteter, så att man kan nå ut till fler medlemmar och intresserade. Detta kan i sin tur bidra till att stärka föreningens gemenskap och attraktivitet.

  Hemsida Bostadsrättsförening

  Hemsida bostadsrättsförening Referenser

Exempel på funktioner vi kan erbjuda;

Vi kan skapa lösenordsskyddade sidor för medlemmar

Vi kan skapa foto/bild gallerier där ni enkelt kan ladda upp bilder

Nu kan vi även erbjuda fotografering eller filmning av er fastiget med hjälp av drönare

Läs mer här

Om ni har en övernattningsslägenhet,  festlokal etc, så kan vi bygga in en bokningskalender, så att medlemmarna kan se och boka lediga tider.

Inbyggt dokumentarkiv för årsredovisningar, stadgar, trivselregler etc som pdf-filer. Även inbäddade pdf:er som kan läsas direkt på sidorna

Funktion för nyheter och nyhetsbrev med automatiska mailutskick till föreningens medlemmar om så önskas. Vi kan bygga in så att mail skickas ut automatiskt varje gång en nyhet publiceras på hemsidan.