Hemsida i WordPress

Vi bygger användarvänliga och säljande hemsidor i WordPress

Hos oss får ni alltid ett fast offererat pris och inga timpriser eller månadsavgifter. Vi tar alltid fram ett kostnadsfritt förslag på utformning så att ni kan se att hemsidan motsvarar era förväntningar innan ni bestämmer er för att gå vidare. Ni får en hemsida i WordPress som är lätt att sköta och uppdatera. Dessutom ingår manual och marknaden bästa support.

Vi har lång erfarenhet, bra priser och fantastisk support 

Med vår breda kompetens hjälper vi er hela vägen från uppstart, via designförslag, utveckling av webbplatsen, text- och bildinnehåll samt optimering för olika skärmstorlekar och webbläsare. Efter lansering får ni en manual och utbildning i hur ni uppdaterar och sköter hemsidan. Vill ni hellre att vi sköter allt åt er? Inga problem! Vi anpassar vårt samarbete efter era behov och förutsättningar.

Såhär jobbar vi med att ta fram er hemsida:

När du godkänt vår offert och väljer att anlita oss börjar vi med att gå igenom era behov anseende webbplatsen. Vad har ni idag och vad är ni ute efter? Vi sätter oss in i ert företag och er målgrupp och vi brukar dessutom tjuvkika lite på era branschkollegor för att se vad vi kan göra bättre.

Vi inhämtar även så mycket information vi kan om grafisk profil såsom färg, form och bildspråk. Naturligtvis gör vi även en genomgång av vilken teknisk funktionalitet som sidan skall innehålla och vilka kopplingar den skall ha till sociala medier eller andra externa kanaler.

I nästa steg tar vi fram ett första förslag på utformning i form av en första webbplatsprototyp. Denna brukar bestå av startsida och ett antal undersidor. Dels för att ni skall få en bild av hur vi tänker oss er nya hemsida och dels för att vi gemensamt lättare har något konkret att utgå ifrån i den fortsatta utvecklingen.

När ni godkänt vårt förslag startar själva utvecklingsfasen. Vi arbetar vidare med designen och våra programmerare kodar hemsidans olika funktioner. Under arbetets gång gör vi löpande avstämningar med er och justerar design och funktioner tills dess att ni känner er helt nöjda.

När hemsidan börjar bli så pass färdig att alla sidor och funktioner är på plats är det dags att testa så att allt fungerar som det skall. Vi testar sidans tekniska funktioner och flöden. Vi testar sidans snabbhet, laddtider, bildoptimering och hur koden tolkas i datorer, mobiler, surfplattor och olika webbläsare.  Efter att ha analyserat testresultaten genomförs nödvändiga förbättringsåtgärder för att sidan skall fungera och ladda så snabbt som möjligt. Vår målsättning är att en sida alltid skall ladda på under 5 sekunder.

I denna fas gör vi även en grundläggande SEO analys (on page SEO) av sidan och ser till att hemsidan är så ”Googlevänlig” som möjlig innan lansering.

När allt är testat och klart och ni är helt nöjda med er nya hemsida börjar det bli dags för lansering och överlämning.  Men innan dess görs en uppsäkring mot hackerangrepp och virus. Vi installerar olika säkerhetslösningar för att hålla sidan säker.

Alla hemsidor behöver ett webbhotell och innan lansering tittar vi även på er befintliga webbmiljö och utvärderar om denna är optimal för er nya hemsida, Ibland händer det att vi rekommenderar kunder att byta webbhotell av prestanda eller säkerhetsskäl.

När sidan är lanserad får ni en manual, samt en genomgång via nätet i hur ni själva ändrar texter, bilder och gör uppdateringar.

Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder, därför slutar inte vårt engagemang när hemsidan är publicerad. Hos oss får du alltid ett års fri support i form av rådgivning och hjälp enklare ändringar som exempelvis att då och då byta en text eller bild.

Har ni behov av en mer frekventa eller omfattande supportfunktion har vi även en supporttjänst där vi fungerar som er externa webbmaster. Denna tjänst innefattar mer omfattande ändringar och regelbunden publicering av exempelvis nyheter eller för uppdatering av produkter i din webbutik.

När vi bygger er hemsida får ni: 

Gör offertförfrågan