Ge oss en recension

Tack för att du valde i-page som leverantör av er nya hemsida. Vi skulle uppskatta om du tog dig någon minut att ge oss ett utlåtande som vi kan lägga in på hemsidan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

”Jag anlitade iPage för en ny hemsida och resultatet blev superbra. Fantastiskt trevligt och professionellt bemötande. Maria är alltid glad, kreativ och mycket kunnig, dessutom har hon ett tålamod som borde få en guldmedalj. Den fasta kostnaden och servicen gör det till ett enkelt val. Anledningen till att jag valde iPage var alla de fina webbsidor som de redan gjort. Jag kan å det varmaste rekommendera detta företag.”
Lena Hedman, muskeLHälsan
”i-Page var suveräna att arbeta med. Lyhörda, kunniga, snabba och med en exemplarisk support! Rekommenderas å det varmaste. ”
Björn Mathlein, Brf Seglatsen
”Att anlita i-page för att modernisera och fräscha upp våra hemsidor är utan tvekan det bästa vi gjort.”
Nadine Lind, Marknadschef, NBS Security AB
”i-page har varit den i särklass vassaste webbyrån vi anlitat. Snabba leveranser, prisvärt och hög kvalité.”
Markus Robèrt,  VD Cero Sweden AB
”Jag kan inte säga annat än att iPage levt upp till alla mina förväntningar. Helt otroligt bra bemötande och supporten är i samma klass. Dessutom väldigt prisvärda och snabba. Jag kan varmt rekommendera dom till alla er som vill få en fin hemsida…. ”
Hälsa & Ledningsutveckling Stockholm AB
”i-page uppfyller alla våra krav på en snabb, modern och lyhörd webbyrå”
Vicki E Holmberg, Stockholms Universitet Holding
”Från katastrof-hemsida till en webb vi kan vara stolta över – snabbt, enkelt och super-proffsigt. Rekommenderas varmt!”
Malin Roth Senior konsult Roth Consulting
”i-page har byggt vår hemsida som vi är mycket nöjd med.  De har också en fantastisk support , med snabba och bra svar på våra frågor.”
Krister Ahlesved, Nya Bridgeskolan
”Samarbetet med i-PAGE har fungerat mycket bra med stor lyhördhet från deras sida och snabba återkopplingar. Vi har nu en modern hemsida som blivit uppskattad både externt och av våra egna klubbmedlemmar.”
Cadillac Club Sweden
”Att anlita i-page var nog det lättaste och smidigaste vi gjort, vår Brf har provat andra leverantörer förut. Nu har vi en fin och överskådlig webbsida och enkel att använda för våra medlemmar. Sedan har vi i styrelsen en superbra backup med i-page om man vill ställa frågor. Mycket imponerad av hur snabbt det gick också. Rekommenderar verkligen denna leverantör.”
Laine Narkiniemi, Svenska Folkbyggens brf Nr3 i Sthlm
”ipage har varit med oss sedan starten av vår verksamhet. Tillsammans byggde vi en hemsida där våra idéer effektivt förverkligades och förbättrades. När vi talat med iPage har vi inte fastnat i tekniska termer och teknikfrågor utan fått konkret och omedelbar hjälp. Det mesta är möjligt och löses snabbt, effektivt och alltid med glädje. Vi känner att vi har en partner i iPage som vi kan utvecklas med.”
Fredrik Ewerlöf, Omsorgsutvecklarna
”We immediately experienced iPage’s customer focus when we got a mock-up in the offer for a new web site. They then created a modern web site with all the characteristics we asked for. During the process, Ipage’s responsiveness to our demands and wishes was outstanding. We are really happy with the result.”
Per Jomer, founder of Jomer & Co
”i-page har moderniserat och fräschat upp vår gamla hemsida och mobilanpassat den. 
Man har lyssnat på våra synpunkter och gett oss det vi ville ha. Vi får snabb support på frågor och allt till ett överkomligt pris.”
Raul Svärd, Arapak AB
”Med hjälp av i-Page, fick vi fram vår hemsida. Samarbetet var enkelt och snabbt under hela utvecklingen.”
Jann Jokic Christensen, Backtrap Gruppen, MWI-VVS
”Vi vill framföra att vi tycker ni gjort ett väldigt bra och professionellt arbete. Framförallt uppskattar vi att ni är lättillgängliga och återkopplar snabbt när det behövs. Vi kommer definitivt att höra av oss igen.”
Elias Hermez, Sveriges Telefoni
”Mitt omdöme om i-page är enbart positivt.
Behövde hjälp sen min gamla hemsida som blivit hackad.
Kom i kontakt med i-page Torsdag morgon. De frågade vad jag behövde och bad att få återkomma med förslag. Redan Torsdagkväll kom det ett mail förslag, som jag blev glad över. Fredag em var min sida helt klar och uppladdad. Snabbaste service jag varit med om och det till ett mycket bra pris. Så behöver du hjälp med hemsida kan jag bara säga ring i-page!
Janne på Ac & Bilfix