Behöver ert företag en modern, säljande och lättskött hemsida?

Vi har specialicerat oss på att bygga hemsida till småföretag inom de flesta branscher i hela landet. Bland våra kunder finns bl.a hantverksföretag, advokatbyråer redovisningsbyråer, trafikskolor, konsultföretag och restauranger. Behöver ni hjälp med att bygga hemsida till småföretag så tveka inte att kontakta oss för en förutsällningslös diskussion, eller gör en offertförfrågan här på hemsidan.

Gör en offertförfrågan

Vi bygger hemsidor till småföretag i hela landet.

i-page är en webbyrå som specialiserat sig på att bygga hemsidor åt småföretag inom de flesta branscher. Vi har idag över 100 kunder som vi hjälper med deras digitala närvaro. Vi arbetar med WordPress som publiceringssystem vilket gör hemsidan enkel att sköta och administrera efter lite inlärning. I våra priser ingår alltid ett års fri support, samt manual och utbildning i hur ni uppdaterar och ändrar texter, bilder etc. Ni äger själva er hemsida utan några abonnemang eller månadsavgifter.

Med vår breda kompetens och hjälper vi er hela vägen från uppstart, via designförslag, utveckling av webbplatsen, text- och bildinnehåll samt optimering för olika skärmstorlekar och webbläsare.

Vi kan även hjälpa ert företag att synas bättre med hjälp av marknadsföring på nätet i form av sökmotoroptimering och annonsering på Google Ads.

Uppstart och idé
När du godkänt vår offert och väljer att anlita oss börjar vi med att gå igenom era behov anseende webbplatsen. Vad har ni idag och vad är ni ute efter? Vi sätter oss in i ert företag och er målgrupp och vi brukar dessutom tjuvkika lite på andra föreningar för att se vad vi kan göra bättre.
Förslag på utformning
I nästa steg tar vi fram ett första förslag på utformning i form av en första webbplatsprototyp. Denna brukar bestå av startsida och ett antal undersidor. Dels för att ni skall få en bild av hur vi tänker oss er nya hemsida och dels för att vi gemensamt lättare har något konkret att utgå ifrån i den fortsatta utvecklingen.
Utveckling
När ni godkänt vårt förslag startar själva utvecklingsfasen. Vi arbetar vidare med designen och våra programmerare kodar hemsidans olika funktioner. Under arbetets gång gör vi löpande avstämningar med er och justerar design och funktioner tills dess att ni känner er helt nöjda.
Tester
När hemsidan börjar bli så pass färdig att alla sidor och funktioner är på plats är det dags att testa så att allt fungerar som det skall. Vi testar sidans tekniska funktioner och flöden. Vi testar sidans snabbhet, laddtider, bildoptimering och hur koden tolkas i datorer, mobiler, surfplattor och olika webbläsare.  Efter att ha analyserat testresultaten genomförs nödvändiga förbättringsåtgärder för att sidan skall fungera och ladda så snabbt som möjligt.
Lansering och överlämnande
När allt är testat och klart och ni är helt nöjda med er nya hemsida börjar det bli dags för lansering och överlämning.  Men innan dess görs en uppsäkring mot hackerangrepp och virus. Vi installerar olika säkerhetslösningar för att hålla sidan säker.
Alla hemsidor behöver ett webbhotell och innan lansering tittar vi även på er befintliga webbmiljö och utvärderar om denna är optimal för er nya hemsida, Ibland händer det att vi rekommenderar kunder att byta webbhotell av prestanda eller säkerhetsskäl.
När sidan är lanserad får ni en manual, samt en genomgång via nätet i hur ni själva ändrar texter, bilder och gör uppdateringar.
Support
Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder, därför slutar inte vårt engagemang när hemsidan är publicerad. Hos oss får du alltid ett års fri support i form av rådgivning och hjälp enklare ändringar som exempelvis att då och då byta en text eller bild.
BRF Takten, BRF Yxan, BRF Midgård, BRF 

.
  En hemsida för ett småföretag är en webbplats som är utformad för att ge information om företaget och dess verksamhet. Denna hemsida kan innehålla olika typer av information, såsom historia, affärsidé, produkter och tjänster, kontaktuppgifter och referenser. En hemsida för ett småföretag är ett utmärkt verktyg för att presentera företaget för potentiella kunder och samarbetspartners, samt för att bygga ett varumärke och en professionell image.
   
  En hemsida för ett småföretag kan också innehålla olika funktioner, såsom möjlighet för kunder att lägga beställningar och boka tjänster online, och för att hantera betalningar och leveranser. Dessa funktioner kan bidra till att öka företagets effektivitet och konkurrenskraft, samt att underlätta för kunderna att handla och samarbeta med företaget.
   
  Genom att skapa en professionell och användarvänlig hemsida för sitt småföretag kan man öka dess synlighet och attraktivitet, samt stärka företagets relationer med kunder och samarbetspartners.

   

  Småföretag har behov av hemsidor av flera olika anledningar. Här är några exempel:

  1. En hemsida är ett utmärkt verktyg för att presentera företaget och dess verksamhet för potentiella kunder och samarbetspartners, så att de kan få en bättre bild av företaget och vad det erbjuder.

  2. En hemsida kan göra det enklare för kunderna att hitta information om företaget och dess produkter och tjänster, så att de kan göra välinformerade val och beslut.

  3. En hemsida kan ge företaget möjlighet att erbjuda olika funktioner och tjänster online, såsom att lägga beställningar och boka tjänster, och att hantera betalningar och leveranser. Detta kan öka företagets effektivitet och konkurrenskraft.

  4. En hemsida kan fungera som en plattform för kommunikation och marknadsföring, så att företaget kan nå ut till fler kunder och samarbetspartners, och bygga relationer med dem.

  5. En hemsida kan också användas för att stärka företagets varumärke och professionella image, så att kunderna ser företaget som en pålitlig och seriös aktör på marknaden.

  WordPress är ett populärt och användarvänligt verktyg för att skapa hemsidor och bloggar. Det finns flera fördelar med att använda WordPress för småföretag:

  1. WordPress är enkel och intuitiv att använda, så även om man inte har mycket teknisk kunskap kan man enkelt skapa en professionell och användarvänlig hemsida för sitt företag.

  2. WordPress är flexibelt och skalbart, så man kan lägga till nya funktioner och innehåll enkelt när företaget växer och utvecklas.

  3. WordPress är en öppen källkod-plattform, så det finns många tillägg och plugins som man kan använda för att lägga till olika funktioner och tjänster på sin hemsida.

  4. WordPress har en stor och aktiv användargemenskap, så om man har frågor eller problem kan man enkelt få hjälp och stöd.