Vi bygger och underhåller hemsidor i WordPress

Vi bygger och underhåller användarvänliga och funktionella hemsidor i WordPress åt små och medelstora företag i hela landet. WordPress är idag världens mest använda publiceringsverktyg för hemsidor och driver idag mer än var 3:e hemsida i hela världen. När vi bygger hemsidor bygger vi dem så att våra kunder enkelt själva kan ändra texter, byta bilder etc utan att behöva ringa oss för minsta lilla ändring.

Gör en offertförfrågan Se våra referenser

Vi har lång erfarenhet, bra fasta priser och branschens bästa support!

Med vår breda kompetens hjälper vi er hela vägen från uppstart, via designförslag, utveckling av webbplatsen, text- och bildinnehåll samt optimering för olika skärmstorlekar och webbläsare.

Hos oss får ni alltid ett fast offererat pris och inga timpriser eller månadsavgifter. Vi tar alltid fram ett kostnadsfritt förslag på utformning så att ni kan se att hemsidan motsvarar era förväntningar innan ni bestämmer er för att gå vidare. Ni får en användarvänlig, funktionell och sökmotorvänlig hemsida som är lätt för er själva att att sköta och uppdatera.

Vill ni hellre att vi sköter allt åt er? Inga problem vi kan fungera som er externa webbavdelning och anpassar då vårt samarbete efter era önskemål och behov.

När vi bygger er hemsida får ni:

Priset på en hemsida variera mycket mellan olika leverantörer så det är klokt att jämföra. Visa leverantörer tar betalt per timme, men priset för hemsidan kan då rulla iväg ordentligt och landa långt över det du förväntat dig från början.

Vi arbetar nästan alltid med fast offererat pris så att ni slipper överraskningar när fakturan kommer. Vi har inga månadsavgifter eller abonnemang.

Detta ingår i våra fasta priser:

  • Produktion av nyckelfärdig hemsida
  • Införskaffning av bilder/ filmer vid behov
  • Kopplingar till sociala medier
  • Grundläggande SEO av hemsidan
  • Tester och optimering av hastighet samt bilder
  • Publicering av hemsidan på ert webbhotell (eller hos oss)
  • Genomgång samt manual över hur ni själva uppdaterar och ändrar
  • 1 års fri support och hjälp med enklare ändringar

Vi skräddarsyr designen på er hemsida utifrån ert företag, verksamhet och målgupp

När vi bygger hemsidor använder vi inte några färdiga mallar utan allt produceras allt från grunden. Vi hjälper även til att skaffa fram bilder och filmklipp i de fall kunden inte har några egna eller att dessa inte håller tillräcklig bra kvalitet.

Hos oss får din hemsida en design som speglar ert företag och inte bara är ett skyltfönster utåt, utan ett inbjudande första intryck av ert företag. Något som vi hoppas skall locka nya kunder, stärka ert varumärke och i slutändan ge er fler affärer!

Grundläggande sökmotoroptimering ingår alltid i våra priser

När vi bygger hemsidor så ingår alltid grundläggande sökmotoroptimering såsom hastighetsoptimering, komprimering av bilder, metataggar samt sitemap.

Genomgång och manual ingår

När hemsidan är färdig får ni en genomgång via nätet där vi visar hur ni uppdaterar och ändrar texter och bilder

Dessutom ingår en pedagogisk manual med instruktioner i hur ni sköter och uppdaterar er hemsida.

Marknadens bästa service och ett års fri support!

Hos oss ingår alltid ett års kostnadsfri support. I denna support ingår vanlig support/rådgivning via mail eller telefon under kontorstid, men även hjälp med enklare ändringrar samt uppdateringar av WordPress, tema och tillägg.

Efter första året kan ni välja att teckna något av våra olika supportavtal, så är ni garanterade att er hemsida alltid är uppdaterad och säker. Dessutom har ni oss alltid ett mail eller telefonsamtal bort om det dyker upp frågor.

1. Uppstart 
När du godkänt vår offert och väljer att anlita oss börjar vi med att gå igenom era behov anseende webbplatsen. Vad har ni idag och vad är ni ute efter? Vi sätter oss in i ert företag och er målgrupp och vi brukar dessutom tjuvkika lite på era branschkollegor för att se vad vi kan göra bättre.

Vi inhämtar även så mycket information vi kan om grafisk profil såsom färg, form och bildspråk. Naturligtvis gör vi även en genomgång av vilken teknisk funktionalitet som sidan skall innehålla och vilka kopplingar den skall ha till sociala medier eller andra externa kanaler.

2. Förslag på utformning
I nästa steg tar vi fram ett första förslag på utformning i form av en första webbplatsprototyp. Denna brukar bestå av startsida och ett antal undersidor. Dels för att ni skall få en bild av hur vi tänker oss er nya hemsida och dels för att vi gemensamt lättare har något konkret att utgå ifrån i den fortsatta utvecklingen.

3 webbutveckling & produktion
När ni godkänt vårt förslag startar själva utvecklingsfasen. Vi arbetar vidare med designen och våra programmerare kodar hemsidans olika funktioner. Under arbetets gång gör vi löpande avstämningar med er och justerar design och funktioner tills dess att ni känner er helt nöjda.

4. Tester och optimering
När hemsidan börjar bli så pass färdig att alla sidor och funktioner är på plats är det dags att testa så att allt fungerar som det skall. Vi testar sidans tekniska funktioner och flöden. Vi testar sidans snabbhet, laddtider, bildoptimering och hur koden tolkas i datorer, mobiler, surfplattor och olika webbläsare.  Efter att ha analyserat testresultaten genomförs nödvändiga förbättringsåtgärder för att sidan skall fungera och ladda så snabbt som möjligt. Vår målsättning är att en sida alltid skall ladda på under 5 sekunder.

I denna fas gör vi även en grundläggande SEO analys (on page SEO) av sidan och ser till att hemsidan är så ”Googlevänlig” som möjlig innan lansering.

5. Lansering och överlämnande
När allt är testat och klart och ni är helt nöjda med er nya hemsida börjar det bli dags för lansering och överlämning.  Men innan dess görs en uppsäkring mot hackerangrepp och virus. Vi installerar olika säkerhetslösningar för att hålla sidan säker.

Alla hemsidor behöver ett webbhotell och innan lansering tittar vi även på er befintliga webbmiljö och utvärderar om denna är optimal för er nya hemsida, Ibland händer det att vi rekommenderar kunder att byta webbhotell av prestanda eller säkerhetsskäl.

När sidan är lanserad får ni en manual, samt en genomgång via nätet i hur ni själva ändrar texter, bilder och gör uppdateringar.

6. Support och vidareutveckling
Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder, därför slutar inte vårt engagemang när hemsidan är publicerad. Hos oss får du alltid ett års fri support i form av rådgivning och hjälp enklare ändringar som exempelvis att då och då byta en text eller bild.

Har ni behov av en mer frekventa eller omfattande supportfunktion har vi även en supporttjänst där vi fungerar som er externa webbmaster. Denna tjänst innefattar mer omfattande ändringar och regelbunden publicering av exempelvis nyheter eller för uppdatering av produkter i din webbutik.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Cadillac Club Sweden

Vi byggde en ny hemsida åt Cadillac Club Sweden som har ca 2000 medlemmar i hela landet

Besök sidan

 

BRF Seglatsen

Bostadsrättsföreningen Seglatsen i Stockholm

Besök sidan

 

"Inför vårt byte av hemsida så var Maria på i-page den enda webdesigner jag var i kontakt med som verkligen förstod vad vi ville ha ut av vår hemsida och hur den används i vår branch.
Lyhörd, innovativ och tålmodig under hela utvecklingsarbetet (Vi var nog inte hennes lättaste kund...)
Inget annat än toppbetyg från oss! "

Jan Lindvall, IT-Chef, Apelgårdens HVB i Blekinge AB 

"Jag anlitade iPage för en ny hemsida och resultatet blev superbra. Fantastiskt trevligt och professionellt bemötande. Maria är alltid glad, kreativ och mycket kunnig, dessutom har hon ett tålamod som borde få en guldmedalj. Den fasta kostnaden och servicen gör det till ett enkelt val. Anledningen till att jag valde iPage var alla de fina webbsidor som de redan gjort. Jag kan å det varmaste rekommendera detta företag."

Lena Hedman, muskeLHälsan

"Vi är jättenöjda!
Proffsigt och smidigt bemötande, och stor förmåga att förstå och sätta sig in i våra önskemål. Hjälpsam och ”alltid där”, återkopplar snabbt!
Vi kan verkligen rekommendera ipage!"
Tori, Ekerö Tennisklubb 

"Vi är otroligt nöjda med samarbetet och resultatet. Se själva på www.brefedvikenstorg.se, vilket smycke.
Ord som kan förknippas med iPage: 
Lyssnande, Flexibilitet, Kvalitet, Snabbhet, Kreativitet, Målgruppsorienterat"
Dessutom:
Fast pris, mycket för pengarna
Bra information och utbildning om hanteringen av webbsidan.
Vi lämnar våra allra bästa rekommendationer" 
Ulf Hessner, BRF EdsvikensTorg 

”Bulltofta Bowlingklubb kan varmt rekommendera Maria på iPage som med stor lyhördhet och med ett enormt tålamod har lyssnat på och utfört alla våra önskemål, snabbt och effektivt, alltid med ett glatt humör. Vi tackar Maria och iPage av hela vårt hjärta, nu har vi bowlingsveriges i särklass snyggaste hemsida!
Else Henriksson, Bulltofta BK 

"Att anlita iPage för att modernisera och fräscha upp våra hemsidor är utan tvekan det bästa vi gjort. Hemsidorna är rent ut sagt skitsnygga och de har varit fantastiska att samarbeta med. Otroligt snabb, bra och trevlig service. Vi kan varmt rekommendera iPage!"

Nadine Lind
Marknadschef
NBS Security AB
https://nbs.se/
https://sadelmarkning.se/

"Vi var behov av att få fram en ny hemsida snabbt. Peter på ipage var snabb som en kobra och överträffade alla våra förväntningar. Grymt nöjda 🙂 "

Gunnar Svensson
Stisses Sport & Fritid

”i-page har byggt vår hemsida som vi är mycket nöjd med.  De har också en fantastisk support , med snabba och bra svar på våra frågor.”
Krister Ahlesved 
Nya Bridgeskolan

"Jag kan inte säga annat än att iPage levt upp till alla mina förväntningar. Helt otroligt bra bemötande och supporten är i samma klass. Dessutom väldigt prisvärda och snabba.
Jag kan varmt rekommendera dom till alla er som vill få en fin hemsida…."

Anders Björklund, Hälsa & Ledningsutveckling Stockholm AB

"i-Page var suveräna att arbeta med. Lyhörda, kunniga, snabba och med en exemplarisk support! Rekommenderas å det varmaste. "

Björn Mathlein, Brf Seglatsen 

"Maria på Ipage gjorde en snygg och proffsig hemsida. Hon var lyhörd och snabb och resultatet blev strålande. Maria kan varmt rekommenderas! "

Anna Skoog , Nacka Hudharmoni AB 

”I-page uppfyller alla våra krav på en snabb, modern och lyhörd webbyrå”
Vicki E Holmberg
Management Assistant/Coordinator

"Jag anlitade i-page för en hemsida och resultatet är jag mycket nöjd med utmärkt samarbete och varit lyhörd för mina ändringar under processen. Jag rekommenderar i-page"
Åke Svantesson, Jama Service företag

”Att anlita Ipage var nog det lättaste och smidigaste vi gjort, vår Brf har provat några förut. Nu har vi en fin och överskådlig webbsida och enkel att använda för våra medlemmar. Även att göra ändringar och hålla hemsidan up to date är inte heller svårt. Sen har vi i styrelsen en superbra backup med Ipage om man vill ställa frågor.
Mycket imponerad av hur snabbt det gick också. Rekommenderar verkligen denna leverantör.”
Svenska Folkbyggens brf Nr3 i Sthlm
Laine Narkiniemi
https://silvergranen.se/

Ipage har varit den i särklass vassaste webbyrån vi anlitat. Snabba leveranser, prisvärt och hög kvalité. Vår nya hemsida talar sitt tydliga språk!”
Markus Robèrt
VD Cero Sweden AB
https://cero.nu/

"Från katastrof-hemsida till en webb vi kan vara stolta över - snabbt, enkelt och super-proffsigt. Rekommenderas varmt!"

Malin Roth Senior konsult Roth Consulting

"iPage har varit med oss sedan starten av vår verksamhet. Tillsammans byggde vi en hemsida där våra idéer effektivt förverkligades och förbättrades. När vi talat med iPage har vi inte fastnat i tekniska termer och teknikfrågor utan fått konkret och omedelbar hjälp. Det mesta är möjligt och löses snabbt, effektivt och alltid med glädje. Vi känner att vi har en partner i iPage som vi kan utvecklas med."

Fredrik Ewerlöf
Omsorgsutvecklarna

Cadillac Club Sweden har med iPAGE hjälp moderniserat sin hemsida. Sidan har fått ett modernt utseende med tyngdpunkt på att finnas tillgänglig i användarens smartphone. Samarbetet med iPAGE har fungerat mycket bra med stor lyhördhet från deras sida och snabba återkopplingar. Vi har nu en modern hemsida som blivit uppskattad både externt och av våra egna klubbmedlemmar.

Cadillac Club Sweden
https://cadillacclub.se/

We immediately experienced iPage’s customer focus when we got a mock-up in the offer for a new web site. They then created a modern web site with all the characteristics we asked for. During the process, Ipage’s responsiveness to our demands and wishes was outstanding. We are really happy with the result.”
Per Jomer
founder of Jomer & Co

Det har verkligen varit ett nöje att samarbeta med Ipage. Snabb och effektiv hjälp har fått vår nya mobilanpassade hemsida att växa fram.
Otroligt proffsig hjälp från start till mål och vi kan varmt rekommendera Ipage till alla.”
Annika Rhodin
Sports Medicine Umeå

"i-page har moderniserat och fräschat upp vår gamla hemsida och mobilanpassat den. 

Man har lyssnat på våra synpunkter och gett oss det vi ville ha. Vi får snabb support på frågor och allt till ett överkomligt pris."

Raul Svärd
Arapak
https://arapak.se/

När vi skulle ändra format på vår hemsida valde vi i-page eftersom vi fick ett väldigt bra och seriöst bemötande. Vi har inte ångrat oss utan känt oss nöjda under ”hela resan” – inget verkar vara omöjligt. Vi kan därför varmt rekommendera i-page.

Ulla Westerberg – Nolatandläkarna 

Vi vill framföra att vi tycker ni gjort ett väldigt bra och professionellt arbete. Framförallt uppskattar vi att ni är lättillgängliga och återkopplar snabbt när det behövs. Vi kommer definitivt att höra av oss igen.

Elias Hermez – Sveriges Telefoni 

Mitt omdöme om i-page är enbart positivt.
Behövde hjälp sen min gamla hemsida som blivit hackad.
Kom i kontakt med i-page Torsdag morgon. De frågade vad jag behövde och bad att få återkomma med förslag. Redan Torsdagkväll kom det ett mail förslag, som jag blev glad över. Fredag em var min sida helt klar och uppladdad. Snabbaste service jag varit med om och det till ett mycket bra pris. Så behöver du hjälp med hemsida kan jag bara säga ring i-page .

Janne på Ac & Bilfix 

Vi kom i kontakt med i-page när den dåvarande firman vi anlitade slog igen på bara en veckas varsel.
Efter några samtal  hjälpte dom oss med våra problem i rekord fart och efter det har har vi anlitat dom ett flertal gånger och vi är mycket nöjda med allt i-page åstadkommit. Problemen gällde vår hemsida som den tidigare leverantören aldrig gjorde klar +alla uppdateringar som ska göras fortlöpande inte blev gjorda. Inte blev det sämre när fakturorna kom då dom stämde på öret vad vi kommit överens om ( rätt ovanligt i denna Bransch ).

Ulf / Jensens Kläder.

Med hjälp av i-Page, fick vi fram vår hemsida. Samarbetet var enkelt och snabbt under hela utvecklingen.

MWI-VVS

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.