Vi hjälper er sälja online med 

 

Nästan var 3:e webbshop drivs idag med WordPress och WooCommerce som plattform. Med WooCommerce får du en webbshop som kombinerar användarvänlighet med otrolig kraft, flexibilitet och funktionalitet.
Vi har specialiserat oss på WooCommerce och kan hjälpa er att bygga en snygg och funktionell webbshop som ökar er försäljning online.  

Vi har lång erfarenhet av e-handel och försäljning online

i-page har lång och bred kompetens inom ehandel och försäljning online med ett flertal webbshoppar i bagaget. Vi bygger webbshoppar både för konsument och  företag med inloggning för exempelvis återförsäljare. Förutom WooCommerce arbetar vi även med Magento, Prestashop och OpenCart. Vi hanterar de flesta betallösningar och även integrationer med olika affärssystem.

Såhär jobbar vi med att ta fram er webbshop:

När du godkänt vår offert och väljer att anlita oss börjar vi med att gå igenom era behov anseende webbshoppen. Vad har ni idag och vad är ni ute efter? Vi sätter oss in i ert företag och er målgrupp och vi brukar dessutom tjuvkika lite på andra shoppar i samma bransch för att se vad vi kan göra bättre.

Vi inhämtar även så mycket information vi kan om grafisk profil och gör en genomgång av shoppens funktionalitet;

- Typ av produkter och om dessa har olika variationer (färger, storlekar etc)
- Val av betallösningar (Exempelvis;Klarna, Payson, PayPal, Svea, Swish)
- Leveransalternativ och viktklasser
- Flerspråkighet och försäljning i andra länder än Sverige
- Integration och kopplingar till olika affärs och logistiksystem (tex Fortnox, Salesforce, Postnord)

I nästa steg tar vi fram ett första förslag på utformning i form av en första prototyp. Denna brukar bestå av startsida och ett antal undersidor. Dels för att ni skall få en bild av hur vi tänker oss er nya webbshop och dels för att vi gemensamt lättare har något konkret att utgå ifrån i den fortsatta utvecklingen.

När ni godkänt vårt förslag startar själva utvecklingsfasen. Vi arbetar vidare med designen och våra programmerare kodar olika funktioner samt kopplat in betallösningar och eventuella andra integrationer. Under arbetets gång gör vi löpande avstämningar med er och justerar design och funktioner tills dess att ni känner er helt nöjda.

När webbshoppen börjar bli så pass färdig att alla sidor och funktioner är på plats är det dags att testa så att allt fungerar som det skall. Vi testar shoppens tekniska funktioner och flöden (köpprocessen). Vi testar sidans snabbhet, laddtider, bildoptimering och hur koden tolkas i datorer, mobiler, surfplattor och olika webbläsare.  Efter att ha analyserat testresultaten genomförs nödvändiga förbättringsåtgärder för att sidan skall fungera och ladda så snabbt som möjligt. Vår målsättning är att en sida alltid skall ladda på under 5 sekunder.

I denna fas gör vi även en grundläggande SEO analys (on page SEO) av sidan och ser till att hemsidan är så ”Googlevänlig” som möjligt innan lansering.

När allt är testat och klart och ni är helt nöjda med er nya webbshop börjar det bli dags för lansering och överlämning.  Men innan dess görs en uppsäkring mot hackerangrepp och virus. Vi installerar olika säkerhetslösningar för att hålla sidan säker.

När sidan är lanserad får ni en manual, samt en genomgång via nätet i hur ni själva ändrar texter, bilder och gör uppdateringar.

Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder, därför slutar inte vårt engagemang när webbshoppen är publicerad. Hos oss får du alltid ett års fri support i form av rådgivning och hjälp enklare ändringar som exempelvis att då och då byta en text eller bild.

Har ni behov av en mer frekventa eller omfattande supportfunktion har vi även en supporttjänst där vi fungerar som er externa webbmaster. Denna tjänst innefattar mer omfattande ändringar och regelbunden publicering av exempelvis nyheter eller för uppdatering av produkter i din webbutik.

När vi bygger er webbshop får ni:

Offertförfrågan