Support & underhåll

Om ni har en hemsida byggd i WordPress är det viktigt att ni regelbundet uppdaterar till de allra senaste versionerna av WordPress, pluggins och teman.  
När ni anlitar i-page att bygga er hemsida ingår alltid ett års kostnadsfri support. När detta år har gått kan ni välja att teckna något av våra olika supportavtal, så är ni garanterade att er hemsida alltid är uppdaterad och säker. Dessutom har du oss alltid ett mail eller telefonsamtal bort om du har några frågor eller behöver rådgivning.

Vi ser till att er hemsida alltid är uppdaterad och säker

Supportpaket

Grundsupport från 2 000:- + moms per år

Vi övervakar er hemsida och genomför löpande uppdateringar av WordPress, tema och plugins och ser till så att er hemsida kontinuerligt hålls uppdaterad och säker. Förutom uppdateringar ingår även hjälp med mindre ändringar 6 ggr om året, som exempelvis att ändra i texter, byta bilder m.m. Vi tar även regelbundna backupper på hemsidan. Ni har 50 % rabatt om oturen ändå har varit framme och ni behöver hjälp med att återställa er hemsida blivit hackad.

Supportavtal premium (begär offert)

Har ni ett mer frekvent behov av hjälp med ändringar och uppdateringar rekommenderar vi vårt premiumavtal. Detta inkluderar allt i vårt grundavtal, men skillnaden är att vi har en mer aktiv roll i den dagliga skötseln av er hemsida och fungerar mer som en extern webmaster och även bollplank. Exempel på detta kan vara att vi hjälper er att regelbundet publicera nyheter, ändra texter och bilder, uppdatera referenser och kundprojekt, lägga till nya sidor eller produkter (om det är en webbshop). Priset på vårt premiumsupport varierar lite beroende på omfattning och upplägg. Kontakta oss för offert

I vår supporttjänst ingår:

Gör offertförfrågan