Behöver ni en responsiv hemsida2018-11-22T16:43:07+01:00

Vi skapar responsiva hemsidor

Bra priser, unik design och fantastisk support!

Vi producerar alla former av responsiva hemsidor, från enkla företagspresentationer till avancerade ehandelslösningar.

Vi arbetar i huvudsak med WordPress och Magento som publiceringssystem, vilket gör det enkelt för våra kunder att själva kunna göra ändringar och uppdateringar när sidan väl är klar, naturligtvis ingår manual och utbildning i hur sidan skall skötas.

Hos oss får du alltid ett offererat fast pris, samt ett kostnadsfritt förslag på utformning, så att du kan se att sidan motsvarar dina förväntningar, innan du bestämmer dig för att gå vidare.  Normal produktionstid är ca 1-2 veckor.

Vi tar fram ett kostnadsfritt förslag på hemsidans utformning. Väljer ni att godkänna förslaget, börjar vi producera hemsidan. Under arbetets gång görs regelbundna avstämningar och ni kan hela tiden följa arbetet. När hemsidan är färdig och godkänd, publicerar vi den åt er Vi utbildar er i WordPress och hur hemsidan sedan skall skötas och uppdateras och ni får även en manual över hemsidan. I våra priser ingår även kostnadsfri support under ett helt år.

Vad ingår
– Produktion av nyckelfärdig hemsida
– Sökmotoroptimering av hemsidan, metataggar, nyckelord, sitemap m.m
– Publicering av hemsidan
– Manual över hur sidan skall skötas
– 1 års fri support och hjälp med ändringar
– 1 års kostnadsfritt webbhotell (om ni saknar eget)

När vi skulle ändra format på vår hemsida valde vi i-page eftersom vi fick ett väldigt bra och seriöst bemötande. Vi har inte ångrat oss utan känt oss nöjda under ”hela resan” – inget verkar vara omöjligt. Vi kan därför varmt rekommendera i-page.
Ulla Westerberg – Nolatandläkarna 


Det har verkligen varit ett nöje att samarbeta med Ipage. Snabb och effektiv hjälp har fått vår nya mobilanpassade hemsida att växa fram.
Otroligt proffsig hjälp från start till mål och vi kan varmt rekommendera Ipage till alla.
Annika Rhodin, Sports Medicine Umeå


i-Page har hjälpt oss otroligt väl, de är effektiva, snabba och väldigt kunniga. De lyssnade på vad vi behövde och kom även med egna förslag på förbättringar, förklarade pedagogiskt när vi bad om support, och de har ett enormt tålamod. De har även lärt oss en hel del som gör att vi i framtiden kan klara av uppgifter med hemsidan som vi annars hade behövt deras hjälp med – vilket ju tyder på att de faktiskt vill hjälpa och inte bara är ute efter ekonomisk vinning. Vi är otroligt nöjda med i-page, och vi kommer absolut att fortsätta använda oss av dem i framtiden! Vi rekommenderar dem varmt
Louise Carlsson – Hittalägenhet.com


Vi vill framföra att vi tycker ni gjort ett väldigt bra och professionellt arbete. Framförallt uppskattar vi att ni är lättillgängliga och återkopplar snabbt när det behövs. Vi kommer definitivt att höra av oss igen.
Elias Hermez – Sveriges Telefoni 


Mitt omdöme om i-page är enbart positivt.
Behövde hjälp sen min gamla hemsida som blivit hackad.
Kom i kontakt med i-page Torsdag morgon. De frågade vad jag behövde och bad att få återkomma med förslag. Redan Torsdagkväll kom det ett mail förslag, som jag blev glad över. Fredag em var min sida helt klar och uppladdad. Snabbaste service jag varit med om och det till ett mycket bra pris. Så behöver du hjälp med hemsida kan jag bara säga ring i-page .
Janne på Ac & Bilfix 


Vi kom i kontakt med i-page när den dåvarande firman vi anlitade slog igen på bara en veckas varsel.
Efter några samtal  hjälpte dom oss med våra problem i rekord fart och efter det har har vi anlitat dom ett flertal gånger och vi är mycket nöjda med allt i-page åstadkommit. Problemen gällde vår hemsida som den tidigare leverantören aldrig gjorde klar +alla uppdateringar som ska göras fortlöpande inte blev gjorda. Inte blev det sämre när fakturorna kom då dom stämde på öret vad vi kommit överens om ( rätt ovanligt i denna Bransch ).

Vi är så nöjda att vi har dom som Webbmaster med avtal nu.

Ulf / Jensens Kläder.


i-page har moderniserat och fräschat upp vår gamla hemsida och mobilanpassat den. Man har lyssnat på våra synpunkter och gett oss det vi ville ha.

Innehållet och texterna har skrivits med tanke på att få goda sökresultat via Google.

Man har lagt upp den nya sidan i WordPress som jag enkelt kan sköta och uppdatera själv. Vi får snabb support på frågor och allt till ett överkomligt pris.

Raul Svärd- Arapak

  • Konkurrenskraftiga fasta priser

  • Alltid responsivt och mobilanpassat

  • Lätt att uppdatera och administrera

  • Marknadens bästa service &  support

  • 100-tals nöjda kunder och referenser

Klicka här för att göra en offertförfrågan