Om oss2018-11-22T16:44:37+01:00

Om oss

i-page är en digital fullservicebyrå. Vi producerar  responsiva hemsidor, mobila hemsidor, appar och effektiv e-postkommunikation. Vi arbetar i huvudsak med WordPress som CMS, men kan även bygga helt skräddarsydda webbapplikationer och system från grunden.

Vi funderar även som en strategisk samarbetspartner i er digitala kommunikation, som inte bara levererar användarvänliga produktioner, utan även fungerar som bollplank med försäljning och kundnytta i fokus.

Vår styrka som leverantör är förutom snabb service och rimliga priser, att vi alltid ser möjligheter istället för hinder. För oss är inga utmaningar för svåra utan allting går att lösa!

Vi startade 2005 och har genomfört över 1000 projekt. i-page består av ett nätverk av duktiga programmerare, webbdesigns och formgivare. Hos oss får du extremt bra service och snabba leverans till konkurrenskraftiga priser.

 

Nöjd kund garanti
Vi vågar lova att vi erbjuder marknadens bästa service och support. När du väl blivit kund hos oss kommer du alltid få hjälp rekommendationer och stöd,  utan att det dimper ner en saltad faktura. Vårt kärnvärde och vår marknadsföring är kundnöjdhet- är du nöjd som kund kommer du rekommendera oss till andra. Som många andra ser vi inte ett uppdrag som ännu ett nytt jobb, utan som en ny relation!

Hög kompetens och lång erfarenhet
Vi är inte ett gäng studenter som bygger hemsidor och jobbar med digital marknadsföring som extrajobb. Vi har arbetat med internet sedan det föddes. Våra programmerare har vunnit internationella tävlingar och är bland de bästa på marknaden. I ett uppdrag hos oss plockar vi in den spetskompetens som behövs, utan att det kostar skjortan.

Fast offererat pris
Vi jobbar alltid efter ett fast offererat pris dvs det tillkommer inget. Det finns webbkonsulter som erbjuder en hemsida för 2-3000:-, men när projektet väl är klart är slutfakturan på ett helt annat belopp.

Allt av samma leverantör
Hos oss kan du även få hjälp med så mycket mer än bara en hemsida. Du behöver inte ha flera olika leverantörer utan vi kan även ebjuda

– Nyhetsbrev och digital marknadsföring (lead generering)
– Sökmotoroptimering
– Marknadsföring på nätet med Google Adwords och bannerannonsering
– Webbhotell och hosting, epost och lagringsutrymme på våra säkra och snabba servrar
– Extern webbmaster (vi uppdaterar er hemsida åt er)
– Konsulttjäster och utbildning hos er