Loading...
Home2017-04-29T15:51:15+02:00

Våra tjänster

  RESPONSIVA HEMSIDOR

Vi bygger responsiva (mobilanpassade) hemsidor i WordPress.

LÄS MER

MOBILANPASSNING

Vi mobilanpassar er befintliga hemsida, eller bygger en mobil version

LÄS MER

E-POSTKOMMUNIKATION

Vi arbetar med digitala inbjudningar, nyhetsbrev och DM kampanjer via mail.

LÄS MER

PROGRAMMERING

Vi programmerar och kodar webbapplikationer och system från grunden.

LÄS MER

KONSULTTJÄNSTER

Vi kan fungera som extern webmaster och underhålla/ uppdatera er hemsida.

LÄS MER

Referenser

[envira-gallery id="2652"]
”När vi skulle ändra format på vår hemsida valde vi i-page eftersom vi fick ett väldigt bra och seriöst bemötande. Vi har inte ångrat oss utan känt oss nöjda under ”hela resan” – inget verkar vara omöjligt. Vi kan därför varmt rekommendera i-page.”
Ulla Westerberg – Nolatandläkarna 


”i-Page har hjälpt oss otroligt väl, de är effektiva, snabba och väldigt kunniga. De lyssnade på vad vi behövde och kom även med egna förslag på förbättringar, förklarade pedagogiskt när vi bad om support, och de har ett enormt tålamod. De har även lärt oss en hel del som gör att vi i framtiden kan klara av uppgifter med hemsidan som vi annars hade behövt deras hjälp med – vilket ju tyder på att de faktiskt vill hjälpa och inte bara är ute efter ekonomisk vinning. Vi är otroligt nöjda med i-page, och vi kommer absolut att fortsätta använda oss av dem i framtiden! Vi rekommenderar dem varmt”
Louise Carlsson – Hittalägenhet.com


”Vi vill framföra att vi tycker ni gjort ett väldigt bra och professionellt arbete. Framförallt uppskattar vi att ni är lättillgängliga och återkopplar snabbt när det behövs. Vi kommer definitivt att höra av oss igen.”
Elias Hermez – Sveriges Telefoni 


“Mitt omdöme om i-page är enbart positivt.
Behövde hjälp sen min gamla hemsida som blivit hackad.
Kom i kontakt med i-page Torsdag morgon. De frågade vad jag behövde och bad att få återkomma med förslag. Redan Torsdagkväll kom det ett mail förslag, som jag blev glad över. Fredag em var min sida helt klar och uppladdad. Snabbaste service jag varit med om och det till ett mycket bra pris. Så behöver du hjälp med hemsida kan jag bara säga ring i-page .”
Janne på Ac & Bilfix 


Kundcase

Vi har genomfört över 1000 projekt sedan 2005- Här är några

[mediagrid cat="44" filter="1"]

Om oss

i-page är en digital fullservicebyrå. Vi producerar  responsiva hemsidor, mobila hemsidor, appar och effektiv e-postkommunikation. Vi arbetar i huvudsak med WordPress som CMS, men kan även bygga helt skräddarsydda webbapplikationer och system från grunden.

Vi funderar även som en strategisk samarbetspartner i er digitala kommunikation, som inte bara levererar användarvänliga produktioner, utan även fungerar som bollplank med försäljning och kundnytta i fokus.

Vår styrka som leverantör är förutom snabb service och rimliga priser, att vi alltid ser möjligheter istället för hinder. För oss är inga utmaningar för svåra utan allting går att lösa!

Vi startade 2005 och har genomfört över 1000 projekt. i-page består av ett nätverk av duktiga programmerare, webbdesigns och formgivare. Hos oss får du extremt bra service och snabba leverans till konkurrenskraftiga priser.

[expand title=”Varför anlita oss?”]

Nöjd kund garanti
Vi vågar lova att vi erbjuder marknadens bästa service och support. När du väl blivit kund hos oss kommer du alltid få hjälp rekommendationer och stöd,  utan att det dimper ner en saltad faktura. Vårt kärnvärde och vår marknadsföring är kundnöjdhet- är du nöjd som kund kommer du rekommendera oss till andra. Som många andra ser vi inte ett uppdrag som ännu ett nytt jobb, utan som en ny relation!

Hög kompetens och lång erfarenhet
Vi är inte ett gäng studenter som bygger hemsidor och jobbar med digital marknadsföring som extrajobb. Vi har arbetat med internet sedan det föddes. Våra programmerare har vunnit internationella tävlingar och är bland de bästa på marknaden. I ett uppdrag hos oss plockar vi in den spetskompetens som behövs, utan att det kostar skjortan.

Fast offererat pris
Vi jobbar alltid efter ett fast offererat pris dvs det tillkommer inget. Det finns webbkonsulter som erbjuder en hemsida för 2-3000:-, men när projektet väl är klart är slutfakturan på ett helt annat belopp.

Allt av samma leverantör
Hos oss kan du även få hjälp med så mycket mer än bara en hemsida. Du behöver inte ha flera olika leverantörer utan vi kan även ebjuda

– Nyhetsbrev och digital marknadsföring (lead generering)
– Sökmotoroptimering
– Marknadsföring på nätet med Google Adwords och bannerannonsering
– Webbhotell och hosting, epost och lagringsutrymme på våra säkra och snabba servrar
– Extern webbmaster (vi uppdaterar er hemsida åt er)
– Konsulttjäster och utbildning hos er

[/expand]

Kontakt

i-page AB
Sjötorpsvägen 7
131 54 Nacka
Telefon: 08-650 16 06
info(@)ipage.se