Responsiva hemsidor

Behöver ni en responsiv hemsida- då har ni kommit rätt!

Vi producerar alla former av responsiva hemsidor, från enkla företagspresentationer, till avancerade ehandelslösningar med betallösningar.

Hos oss är inget uppdrag för litet eller stort. eftersom vi arbetar i nätverk kan vi snabbt koppla in expertkompetens inom de områden som krävs. Vi arbetar i huvudsak med WordPress och Magento som publiceringssystem, vilket gör det enkelt för våra uppdragsgivare att själva kunna göra ändringar och uppdateringar när sidan väl är klar, naturligtvis ingår manual och utbildning i hur sidan skall skötas

Hos oss får du alltid ett offererat fast pris, samt ett kostnadsfritt förslag på utformning, så att du kan se att sidan motsvarar dina förväntningar, innan du bestämmer dig för att gå vidare.  Normal produktionstid är ca 2-4 veckor.

Vi tar fram ett kostnadsfritt förslag på hemsidans utformning. Väljer ni att godkänna förslaget, börjar vi producera hemsidan. Under arbetets gång görs regelbundna avstämningar och ni kan hela tiden följa arbetet. När hemsidan är färdig och godkänd, publicerar vi den åt er Vi utbildar er i WordPress och hur hemsidan sedan skall skötas och uppdateras och ni får även en manual över hemsidan. I våra priser ingår även kostnadsfri support under ett helt år.

Vad ingår
– Produktion av nyckelfärdig hemsida
– Sökmotoroptimering av hemsidan, metataggar, nyckelord, sitemap m.m
– Publicering av hemsidan
– Manual över hur sidan skall skötas
– 1 års fri support och hjälp med ändringar
– 1 års kostnadsfritt webbhotell (om ni saknar eget)

Klicka här för offertförfrågan