Hur ser er hemsida ut i mobiler?

Syns allt på skärmen eller måste man scrolla åt sidan för att se texter och bilder?

Testa den i vår mobilsimulator →

  • Över hälften av alla Googlesökningar görs idag på mobil eller surfplatta
  • Google sänker icke mobilanpassade hemsidor i sina sökresultat
  • En icke mobilanpassad hemsida förlorar 30% av sina besökare direkt

En hemsida som inte är mobilanpassad fungerar ofta dåligt i en mobil webbläsare det har du säkert märkt själv.Risken är därför mycket stor att sidan förlorar besökare. Varje förlorad besökare på hemsidan kan vara en förlorad potentiell kund. Det skapar även badwill hos befintliga kunder, anställda eller samarbetspartners eftersom en icke mobilanpassad hemsida idag anses omodern.

I dag görs över 50% av alla Googlesökningar från mobil eller surfplatta och den siffran lär knappast minska. Detta innebär att det idag är viktigare att ha en hemsida som funkerar bra i mobiler och surfplattor än i datorer!

Google straffar icke mobilanpassade hemsidor
Nu är även mobilanpassning en av av de viktigaste parametrarna för hur sökresultaten presenteras. Som straff sänker Google sin ranking av icke mobilanpassade sidor.

Vi kan mobilanpassa er befintlig hemsida eller bygga en helt ny i responsiv design utan att det kostar skjortan
Har ni en hemsida som fungerar dåligt i mobiltelefoner så har vi några olika lösningar. Antingen bygger vi om den helt i responsiv (mobilanpassad) design. Eller så behåller vi utformning och innehåll, men gör sidan mobilanpassad (responsiv). Den får då en mobil meny och bilder/ texter anpassas automatiskt efter skärmstorleken.

Vad kan vi erbjuda
Gör en offertförfrågan